sorun şu dediler iye bişey diyemem çünkü öyle bişey demediler şunu söylüyorlar 2000 in üzerinde sunucu olduğu bellibir bölümde bir network hatası olduğu fiziksel hiçbir zararın olmadığı ama dışarıdan erişimlerin kapandığını bulut veri ve sanallaştırma kısmında yaşanan arıza nedneiyle tüm ekip olarak çalıştıklarını zaten erken saatlerde müdahale ile bir çok suncuuyu açtıklarını ve zaten sorunu çözüp işlem süresinintamamen çalışmayla geçtiğini ancak çok sorunlu olan belli bir kısım için çalışmaların devam ettiğini söylediler bende benim sunucumun hangi ksımda olduğunu sordum baktılar kısazamanda açılacaklar içinde yani çok fazla sornun olduğu kısımda olmadığını söyledi bekletti sordu soruşturdu demek.. ve kendndenemin bu gece kesin çözülür dedi. ki bir iki saatede kalmadı... ha budemek şikayetimden vazmı geçtim hayır tabiki. geçici mağduriyetler giderilebilrdi ki kendide söylüyor çok yedekli gidiyoruz veri kaybı olmaz bs. ama ne bileym çok yvata olsa bi erişim verilebilirmiydi sorulrı aklımızageliyor. ama bişey diyemiyoruz ne diyleim bi daha olmasın beterin beteri var ...
Sıradışı bir şey olduğu sabah 09:04 de arayop 16 dakika hatta beklememden belliydi. Ben İHS santralinde o kadar beklediğimi hiç hatırlamıyorum. Bakalım ya kamu kurumu olan müşterimi çıkardım ama geri dönerim herhalde çünkü hababam sınıfında rahmetli Kemal Sunalın dediği gibi tünelin bu ucu çok enteresan bir yere çıktı. Geleli 6 saat olmadı 3. kez mysql modülünü resetliyorum, hata verip duruyor

Biz gene İHS'den ayrılmayalım en iyisi.