xAsAx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet arkadaşlar 18:57 de mesai bitiyor artık ulaşamam diye aradım. biraz bekledim Bahadır Bey'e bağlandım... öncekibir bayanbirde erkek temsilci ile görüştüğümde (ki bahadır beyden daha öncede biçok konuda telefon yadada talep ilehep kesin ve kararlı işlemler aldım. ) bahadır beyle biraz hasbihal edince zaten o dü geceden beri yaşadığım sinir stres yok oldu.diğer danışmanların yada destek ekibinin acemiliğimi yada iletişim sorunumu diyeyeim bilmem ama kararlı ve net cümleleri açıklayıcı ve geçiştirmeden gerçekten bilgi verici söylem ve bilgileriyle canımı sıkmama kararı aldım evet zarar büyük oldu ama adambilgiyi verdi 2 saat geçmeden de sunucular geldi. başından beri şyle bir muhatap yada açıklama alabilseydik (banaşusaatte açılacak falandemedi mevcut durumlarından bahsettiler.) siteler açıldı veri kaybım olmyacağı söylendiği gibi olmadıda... ha dah iyi bir yer bulursam tabiki taşırım ama evet herkesin başına gelebiliyor. ne diyelim bize bişey olmasın... burdan bahadır beye selamlar. umaım bir daha böyle büyük bir sorunu kimse yaşamaz..
Hocam sorunun ne olduğunu yazsaydın keşke de bizde aydınlansaydık. Adamlar sanki kağıt imzalamış veya yemin etmiş gibi sabahtan beri ne olduğunu inatla söylemiyorlar.