phpbot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bazı arkadaşlar demiş 3 yıldır bir sorun yoktu diye.

bence madem böyle iyi de para veriyorsunuz ama ayrılmamanız mantıklı. ihs de 3 yılda bir gitmiş normal firmalarda her gün risk altındasınız bunu sizde biliyorsunuz
Tamam İHS iyidir, 3 yıldır bu boyutta sorun yaşamadım dedim hiç sorun yaşamadım demedim bu arada. Ama arkadaşlar bulunmaz hint kumaşı da değil kimse kusura bakmasın.

İHS piyasanın üzerinde hizmet satan bir firma bunu herkes biliyor. Başımız ağırmasın diye arada ki o fark koymuyor alıyoruz. Ama İHS bir Kıbrıs firması ve faturalarını vergi iadesinde kullanamıyorsunuz. Şirket olanlar bilir, vergi indirimi önemli bir faktör. Bu firmayı mali açıdan daha da dezavantajlı hale getiriyor.

Yani dostlar işler dediğiniz kadar toz pembe de değil. Rodor, Profilo gibi veri merkezlerinde kabini olan bir host satıcısı bulursun. Linux konfigrasyonundan SSH den de anlıyorsan zaten yuvarlanır gidersin. Hostingi dirsek temasın olan birinden alırsan zaten mesele çıkmaz kolay kolay.

Ha çıkarsa da 1 gün beklersin en fazla. Bu gün olduğu gibi, artısı paran cebinde kalır.