fatihkopuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain hizmetlerinde problem yaşayanla karşılaşmadım. Hosting sorunları zaman zaman baş göstermiş araştırdığım kadarıyla. Eminim makul bir açıklama yapıp mağduriyetler giderilecektir. Ama otonom mesajlarla geçiştirmeye çalışırlarsa registery olarak kullanmaya devam ederim (fetöcülere gidecek halim yok) ama barındırma konusunda bir daha kesinlikle tercih etmem İHS'yi.
lancewood adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yurtdışında bir kaç firma var aklımda, daha önce çalıştıklarımdan memnun kaldığım olanlara taşıyacağım.

İstiyoruz ki bizim şirketlerimiz kazansın, elin oğluna gitmesin ama ne yazık ki güven duyduğumuz bir firmanın bile, insan yerine koyup bir cevap vermemesi inanın zoruma gitti. Son attıkları destek cevabının sonunda ki "İyi Çalışmalar" temennisi bile dalga geçer cinsten, ortada çalışılacak bir sunucu varmış gibi...

Son attıkları destek cevabının özü ise; "Gün içerisinde çözeceğiz."

Ben böyle bir saçmalığı kabul etmiyorum.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Bir aralar ihs den host almıştım fazla problem çıkmamıştı fakat ben host hizmetimi taşıdıktan sonra şikayetler baya artmaya başlamıştı sanırım bu altın vuruşu oldu.

Domain için bende pek kıpırdayabileceğimi sanmıyorum sorun çıkarmadılar ama endişe yokta değil kafamda.
Yabancı firmalara pek yanaşmıyorum. Ne olur ne olmaz.
İnş. taklaya gelmeyiz.