Evet VDS sunucularda sorun var hemşerim bende 3 yıldır ilk kez bu boyutta bir sorun yaşıyorum. Daha önce sorunlar kısa vadede çözülüyordu. Düzelmesini bekleyelim, açıklamalarını dinleyelim. Tatmin olmazsak seçenekleri değerlendiririz. Eminim makul bir açıklama yapılacaktır.
Biraz sabredin mi? Sunucuda blog barındırmıyoruz hocam, gece 3'ten beri ulaşım yok.
Kızdığım konu destek taleplerini cevapsız bırakmaları, bende uzun yıllardır ihs kullanıyorum, tüm domainlerim ve hostinglerim orada.
Hiç bu kadar aciz ve amatörlüklerini görmemiştim. Demek ki her çıkışın birde inişi varmış...
Hocam adamlar telefonda biraz daha zorlasan ağlayacaklar... Bende müşteri danışmanlığı yaptım ama anlaşılan teknik ekip bunlara sadece metni oku kapat demiş... büyük firmasın.. HOSTİNG DEĞİL VDS VE SUNUCU yani büyük ve orta ölçekli müşterilerinin çoğu mağdur ve çıkıp açıklama yapamıyorsun. 15-16 saattir hizmetler yok ve neler olacak senaryoları bile yok. suncularda fiziksel sorun yok yedekler var kelimesini" hıhı "ile alabildğimi söylüyorum olay network falan değil bence hikaye anlaıyolar verin yedeğimi taşısam 2 sat sürerdi diyorum onu niye veremiyorlar !!!!