tarantula901 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben 8 yıldır kullanıyorum hiç bir sorun olmadı. Şuandada herhangi bir sorun yok hostingimde demekki her sunucuda sorun yok sanırım yada vds lerde sorun var.

Hosting bir sorun yaşadı diye söylemediğiniz kalmadı Türkiyede iyi firmalardan bir tanesi bunuda kötülerseniz başka bunun gibi firma varmı sizce anlamıyorum gerçekten biraz sabredin
VDS ve Suncuularda sorun olduğu ve tamamında olmadığı belli ve bırakta sorun yaşayanlar içini döksün ve insanlar bu firmanın müşterilerini mağdur ettiğini bilsin. herkes burada yaşadığı mağduriyeti dillendirmeye hakkı var. "Söylemediğiniz kalmadı" demek sırf muhalefet olsun diye yazılmış sözden başka birşey değil.

Adamları arıyorsun açmıyorlar. Uğraşıyorsun bekliyorsun zamanından gidiyor ve neticede tatmin edici cevapta alamıyorsun. Şimdi 1 sunucuda kaç sitenin olduğunu varsayımlarla düşünürsek bile 100 lerce site yapar. Benim birçok sitem adsense gelirli ve bugünki kazancımı alamayacağım. Bu para bana ödenecek mi? HAYIR! O yüzden benim bu konuda firma hakkında yazacaklarıma da hiçkimse karışamaz arkadaş.