esemesnet Arkadaşın dediğine katılıyorum kendi araştırmalarımla kısa bilgide ben vermek isterim sana
Xbox One, "All in One" yani her şey tek bir cihazda tek bir kutu olarak size televizyon, oyunlar, müzik keyfi ve sinema tutkusunu amaç ediniyor. Bunun yanı sıra Microsoft'un artık konsolu oyun aracından ziyade bir çok çeşit eğlenceyi bir kutuya sıkıştırmış olmaları sadece oyun severlere yönelik değil ! müzik ve sinema severlere de yönelik bir cihaz olacağından bahsediyorum. Özellikleri ise üst düzey bir bilgisayar özelliklerine eş değer bana göre.
Aynı zamanda Sabit çıkartılmayan 500 gb 'lık bir depolama alanına sahip Xbox One, kendi verilerini buluta depolayabilme özelliği ve USB 3.0 portu da var. 4K'yı da destekleme 7.1 çevresel ses özelliğine, HDMI giriş ve çıkışlarına sahip olacağıda söyleniyor...
Biraz daha ayrıntıya girmek gerekirse ergonomik bir yapıya sahip olduğu çabuk tepki veren bir D-pad'e ve daha zarif bir pil bölümüne sahip olduğuda söyleniyor. Windows tabanlı tablet veya telefonlarınızda ise Smart Glass ile kontrol etmenizi sağlıyor.

Xbox One'ın PlayStation 4 gör ise daha az oyun tanıtıldı. Fakat microsoft'un açıklamasına göre ise 8'i Xbox One 'a özel toplamda ise 15 oyun sözü verdiği açıklanıyor. Resmi Türkiye Sitesinden bakabilirsin
2 gün önce yazdığım yazıyı da inceleyebilirsin bu arada
Yeni Xbox Kablosuz Denetleyiciler