abi ozman bir olup bişey yapalım başka suncuya taşıyıp nsleri değişsinler en azından bizi ne ilgilendirir milyarlar veriyoruz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:27:24 -->-> Daha önceki mesaj 16:03:32 --
Şimdi telefonda yaklaşık 30 dakika süren ve sadece yanıt olarak "evet" alabildiğim bir görüşme yaptım. Adamlara sona yaklaşıldı gün içinde mutlaka çözülebilecek diyor günün bitmesine 8 saat var 8 saat daha sürecekse bana verin y edeğimi gideyim diyorum veri merkezimize dışardan ulaşamıyoruz suncularda değil networkta hata var yanıtı alıyorum tabi bu yanıtı hıhılardan evetlerden alabiliyorum kendileri böyle bi açıklama yaamıyorlar. sitenizden duyurun kulanıcılarınızı arayın. kaç site mağdur nasıl bu mağduriyeti gidereceksini diyorum susuyorlar. aklınız varsa bu sorun düzelir düzelmez taşıyın sitelreiizi böylelerine kurumsal diye ekmek yedirmeeyin.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:47:11 -->-> Daha önceki mesaj 16:27:24 --
Mahkeme genellikle büyük meblalarda resmi delillerden yola çıkıyor. yazışma kayıtları ve yedekten önceki tüm işlemleri ek olarak sunarsan şansın artar ki zaten ödeme yapmışsın ve ortada verilmeyen bir hizmet var her türlü haklı sensin.
maddi olarak bitazminat alabilrmym değer mi masrafa hukuki süreci hiç bilmiyorum bi kazancım olmayacaksa ne uğraşcam zaten gözümden düştüler ilk seferde taşıyacağım