Bende bu adama aynı şekilde para kaptırdım hatta yüklü miktarda 17.500 kadar en son direk beklemeden iade istediğimi söyledim 7500 tl sini verecekti kabul ettim o halde bile noterden onaylı belge filan yaptırdım o halde bile en son mesajlara cevap vermedi. Zehir zıkkım olsun bu herife sonuna kadar.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:55:27 -->-> Daha önceki mesaj 13:49:42 --

Ayrıca banada sözleşme göndermişti. Sonra bu işi yaptı. Her neyse işte hileli kazanç yaptığı açıkca ortadaydı bir gecede aniden 100-200 tl geliyordu gün içinde bir kişi bile uygulamalara girmiyoru ay sonu adsense banlandı zaten. Sonra beni oyaladı filan yeniden başlıyıcaz dedi eski sözleşme geçersiz dedi yeniden sözleşme yapıcaz süreç baştan başlayacak dedi. Kabul etmedim hemen iade istedim zararı kabul ederek. Sonra noterden belge onaylattım gönderdim. Bir dahada cevap yazmadı. Bundan bu para alınmaz sanmıyorum bunu alabiliceğimizi. Bu adamı tanıdığım güne lanet olsun yani başka diyicek bir şeyim yok. mahkeme falanda çözüm getirmez buna. Adam bildiğin açık dola*ndırıcı ya.