Mf.Rub adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tarlaya ev yapma mantığıyla bakmak çok yanlış. Evin yapılışı ve emeklerini biliyorum. Ordaki çoğu malzeme inanın bir çok insanın evinde olmayan kalitededir. Şöminenin değiştirilme sebebi kalan misafirler 2 günde 1 römork odun yakmış ki 1 römork odun 1 köylünün 1 aylık yakacağıdır Biz müşterileri eleştirirken burak bey'in yorumu onlar müşteri istediği kadar odun yakabilir ve sonrasında şömine değiştirildi. Elektrik olmama sebebi tamamen tercih meselesi Metropolden uzak kalıp kafa dinlemek isteyenler için yapılmış bir ev. Fakat tabiki sizin tercihinize kalmış gidip görseydiniz bu yorumu yapmayacağınızı düşünüyorum.

Hocam Çok güzel yazmışssın fakat bizde köyde büyüdük , Hâlâ daha köyde evimiz , tarlalarımız var.
1 römork odun 50 lira verirsin köyde istediğin yere getirirler. Bide bu ZEYTİN odunudur.

Şuan izmir de yaşıyorum. Az önce arayıp sordum 1 römork zeytin odunu ne kadar dedim, 150 Lira kardeşim dedi.

Odun fiyatına göre evin fiyatını hesaplarsak Gerçekten çok pahalı.

Bu arada Adam gibi şömine ustası bulursanız. çok az odunla çok fazla verim alabilirsiniz.
şöminenin bacasının 40x40 olduğunu biliyorum fakat iç tarafın ölçülerini bilmiyorum.

Yani uzun lafın kısası fiyat çok ama çok pahalı ,
Tabiki de tercih meselesi.