adwords işi bence çok zor bir iş. 14- senedir e-ticaretin içindeyim o kadar araştırma yapmama doğru düzgün adwords reklamları yapan bir reklam firması bulamadım. Reklam vermeden önce laf çok dönüşüm olmayınca bahane çok
selam,
birçok kriter var dönüşüm için. yalnızca adwords'te reklam açmak tabii ki yeterli olmaz, olamaz.
analytics verilerini iyi okumak, site için deneyimini sürekli geliştirmek, ziyaretçilerinizin sipariş vermeden siteden neden çıktığını anlamlandırmak çok önemli.
hali hazırda malesef r10'da da birçok kişi ile çalışan müşterim var. dün gece bir müşterimin reklamını aktif ettik. şu cümleyi duydum kendisinden. "kimse açamadı 1 haftadır, sen nasıl açtın?" bir şey yapmadım. SSL olmayan bir eticaret sitesine, reklam açmayı denemiş kişiler. e açılmaz ki
adwords'ten iyi bir verim almak istiyorsanız mutlak şekilde analytics verilerini iyi yorumlayabilmeniz gerekir.
Adresgezgini hakkında benim yorum yapmam doğru olmaz. nihayetinde aynı işi yapıyoruz. ancak adresgezginini bırakıp gelen müşteri sayım oldukça fazla. yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu düşünüyorum o tarafta açıkçası.