Arkadaşlar,
Yemin ediyorum küfretmek, derdi olmayıp başına dert açmak isteyen yada ne bileyim birinin başına bela açmak için önermek isterseniz muhteşem bir site.
2 Hafta önce müşterilerimden biri ( Amerika'dan ) ödeme yapmak istedi. Bende kendilerine Paypal çalışmıyor, bankaya yatırın dedim. Oda bana Payoneer veya Paxum ile göndereyim dedi.
Tamam dedik. Velhasıl kelam Payoneer'e başvurdum, sabırsız olduğum için ise Paxum denedim. Paxum'a hemen üye olabildim. Paxum'a ödemeyi aldık
Muhtemel yaşayacağınız problemler:
- Pasaport veya kimlik istiyorlar. 5 Kez kimlik gönderdim. Hepsinde bu kimlik kırpılmış dediler. Diyorum ki, yavrum cicim bak bu Türk kimlikleri böyle. Anlamadılar.
- Ailem ile başka şehirde yaşıyorum. Pasaportumu getirttim, 3 kez gönderdim ve sonunda istedikleri oldu. Onayladık.
- Adres onayla dediler, onuda 2 kez göndererek yaptık.
Bugün:
- Ödeme aldığım 135 $'ı çekeyim dedim. Bana demesinler mi $ 50 banka transfer ücreti diye.
- Başka alternatif ise 6 $ + paranın %3 komisyon şeklinde kart çıkarabileceklerini söylediler.
Anlayacağınız, paranızdan, zamanınızdan, sağlığınızdan olmak istemiyorsanız uzak durun arkadaşlar.
Ciddi anlamda sinirlerim bozuldu.
İyi akşamlar.