kadersiz35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Fiyat günlük hocam ,
elektrik yok, etrafın bomboş,
451 TL gerçekten çok pahalı ,

Bende tarlalarıma ev yapsam gerçekten tutar
Tarlaya ev yapma mantığıyla bakmak çok yanlış. Evin yapılışı ve emeklerini biliyorum. Ordaki çoğu malzeme inanın bir çok insanın evinde olmayan kalitededir. Şöminenin değiştirilme sebebi kalan misafirler 2 günde 1 römork odun yakmış ki 1 römork odun 1 köylünün 1 aylık yakacağıdır Biz müşterileri eleştirirken burak bey'in yorumu onlar müşteri istediği kadar odun yakabilir ve sonrasında şömine değiştirildi. Elektrik olmama sebebi tamamen tercih meselesi Metropolden uzak kalıp kafa dinlemek isteyenler için yapılmış bir ev. Fakat tabiki sizin tercihinize kalmış gidip görseydiniz bu yorumu yapmayacağınızı düşünüyorum.

Dirk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam aradığım evmiş ama o fiyatı ödersem gece uyku girmez gözüme.
Valla ordaki 4 saatlik uyku büyük şehirlerdeki 10 saatlik uykuya bedel Bi çok kez gidip kaldığım için biliyorum. Fiyat sanırım kişi başı değil o fiyata sanırım 4-6 kişi kalınabiliyor. Siz sorduğunuz için bende önerdim Pahalı veya ucuz olarak yorumlamak doğru olmaz Eğer dağ evi yerine pansiyon ararsanız

www.hacisakirlerkonagi.com görüşebilirsiniz. Serdar kılıç'ın sürekli gelip dinlendiği mekanlardan birisidir. Daha geçenlerde kıraç geldi.

Abant manzara evleri
Abant yeşil ev
Abant kartalyuvası

gibi yerlere de bakabilirsiniz.

Teşekkürler