KOBRA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni açtığım bir sitede aşağıdaki uyarıyı alıyorum.

Size en alakalı sonuçların gösterilmesi için yukarıda görüntülenen 30 sonuca benzer bazı girişler çıkarıldı.

Yaptığım müdahaleden önce siteyi tanıyalım
12 adet 500 ile 1000 kelime arası özgün makale
43 adet etiket

Yaptığım müdahaleden sonra siteyi tanıyalım
12 adet 500 ile 1000 kelime arası özgün makale

43 etiketi sildim ve Robot.txt den etikelerinin taranmasını engelledim ve bundan sonrada siteye açılan konularda editörler etiket kullanmayacak.Doğru yoldamıyım?Etiketketlere ait indexler sizce ne zaman silinir ?

Konuyla ilgili tespitim
Anladığıma göre artık etiket kullanmak siteyi günlük hit açısından kurtarsa bile gelecekte Manuel web spama davetiye çıkarıyor.
Sevgili hocam, Google artık "Benim için içerik girmeyin." politikasıyla haraket ediyor. Dolayısıyla, kullanıcıya en iyi içeriği kim verirse o ön plana çıkıyor. Artık etiket modasının geçtiğini söylemek zor değil. Benzer sorunları önlemek adına, benzer içerikte farklı yazılar girmeyin, ana domaine otorite kazanması bazında SEO çalışması yaptıktan sonra, SEO çalışmalarınızı alt sayfalara kaydırın. Etiket kullanmak yerine, tatmin edici Title ve Description kullanın. Zaten artık Google webmasterlara bile güvenmiyor ve bazı durumlarda Title ve Descriptionları arama query sine göre kendi değişebiliyor. Siz sadece kullanıcıya yönelik içerik girmeye devam edin.