Dem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar.
Kusura bakmayın bu konuyla ilgili birden fazla konu açtım. Malumunuz bu arkadaş burda bi çok kişiyle iş yaptı. Bir çok kişi de dava açtı yanılmıyorsam.

Ama bu adam artık benim iyice canımı sıkmaya başladı.
İş başlarken sözleşme ile alakalı hiç bir şey söylenmezken iş başladıktan 3 ay sonra kapıma sözleşme yolluyor.
Hayatımda daha önce hiç adsense kullanmamama rağmen ADMOB hesabıma VPNle girip banlattığımı söylüyor bilerek saldırmışım. Kendi hesabıma . Durduk yere . VPN kullandığım zamanlar oldu doğru ancak ADSense hakkında bi fikrim yoktu. Bir kaç kez girip çıktım diye hatırlıyorum.

Şimdi o hesap 30 gün banlı açılmasını bekliyorum kazanç görüntüleri için. Bu adam yüzünden bir sürü zarara girdim. 4 AYDA toplam 230 TL kazandırmış.

Haliyle konuşurken sinirlendim ve ne kadar ********, haysiyetsiz ve karaktersiz bir insan olduğunu yazdım. Mahkemeye verecekmiş beni. Paramı iade etmeden mahkemeye veriyor. Paramı da muhtemelen mahkeme sonuçlanana kadar tutma peşinde. Böylelikle paranında üstüne yatmış oldu. Korkum mahkemeye gitmek değil, aklımda bi kaç soru var.

1-) Bu mahkeme bana ne kadara patlayacak?
2-) Ben de dava açmak istiyorum ancak dava masraflarını + benden aldığı parayı kuruşu kuruşuna iade ettirmek istiyorum.
3-) Elimde bolca kanıt var. Skype konuşmaları yeter diye düşünüyorum.
4-) Ne kadar uzun sürer bu dava?
5-) Kazanma şansım?
Umarım gönderdiği sözleşmeyi imzalamamışsınızdır..

Tek başınıza değilde forumdan mağdur olan diğer insanlar ile grup oluşturup o şekilde dava açmanız daha faydalı olur.

Ben de edep denen şahıs tarafından mağdur edildim. Forumdan 7-8 kişi toplanıp alanının en iyi avukatını tuttuk.

Amacımız verdiğimiz parayı,masrafları almaktan öte şahsın en ağır şekilde cezalandırılması.

Şu da bilinsin ki o şahsa kaptırdığımız paranın 10 katınıda harcasak en ağır şekilde ceza alması için elimizden geleni yapacağız.