Selamlar uzun zaman oldu insan uzaklaşsa da konuşmak istediğinde hep zaman bir dost arar bende foruma yazmak istedim.
:Hayatta başarısız olduğumu düşünüyorum bana biçilen rol bumu yoksa benmi beceremiyorum bilmiyorum. Artık doğru ve yanlışı ayırt edemiyorum çünkü çocuklukta babamın öğrettiği ve sürekli duyduğum doğrular gerçek hayatta pek işe yaramıyor.
Ben bir magazada personel olarak çalışıyorum daha önce çalıştığım yerlerden yine doğrular yüzünden yanıldığım için ayrıldım. Bu durum yüzünden ne yapacağımı bilmiyorum tek istediğim işimin gereğini yapıp aileme bakmak ama millet durmuyor. İş yerimde kimsenın arkasından konuşmuyorum kaytarmıyorum herkesle iyi geçinmeye çalışıyorum aşırı iyilik duygusu var birilerinin sorunlarına hemen yardım etmek ıstıyorum bunu belkı toplumda kabul görmek için yapıyorum ben buyum bende varım demek için ama niyeyse dışlanıyorum 2 mudur 2 personeliz ama adamlar dıger personelle beraber gruplaşıyorlar beraber inip oturuyolar bir işi beraber yapıyorlar sankı 3 mudur ben personelımmış gıbı personel bile bana bildiğim işi ögretmeye kalkıyo bu sure sonra bildiğimide unutturuyorlar ve benı etkı altına alıp robotlaştırıyorlar
ben işim için elımden gelenın en iyisini yaptığım halde sırf bölge sorumlumuz geldığınde laf cambazı olmadığım için ki başka sebebı yok adam benı yanına çağırıp 1 yılda kendımı hiç geliştiremediğimi söylüyor çalıştığım yer BİM oysakı ben işim ile ilgili tüm işleri yapabiliyorum hiç bir şeye itiraz etmiyorum. konuşma konusunda çok iyi değilim köyde buyuduğum için lisanımda değişik sırf adama evet yerıne "HE" dedim diye fırça atıyor benım yerımı değişmekle işimle tehtıt edıyor kısacası yapılan her seyı içime atıyorum patlayıp işi bırakırsam kış gunu nereye gırerım gırsemde bu insanlar hep var
sessız olmayıp ne yapayım ters davransam olmaz yalakalık yapsam olmaz arkadaşlar ne yapacam ben olduğumdan farklı biri olmaya çalışsam hayattan zevk alamam fırsatım olacak benı görmezden gelenlerı karşıma alıp bağırmak istiyorum yaptıklarını farkına vardırıp pişman etmek ıstıyorum .
Allah bizim millete fırsat vermesın azıcık sessız durdun mu tepene bınıyorlar kendılerını daha ıyı gostermek için senı ezıyorlar böyle yaptıklarını yuzlerıne soyleyınce aşırı tepkı verdımı ortada bıyle birşey olmadığını söyluyorlar bu durumda ınsan aşırı tepkı verdıgıne kendı psikolojık sorunları oldugunu duşunuyor ben paranoıd kişilik bozuklugu oldugumu duşunuyorum ve bu durumdan nasıl kurtulup duzgun bır yaşam surecegımı agzımın tadı ile yaşayacagımı bilmiyorum