Bir çok farklı sebebi olabilir. Sadece backlink ile değerlendirmek yanlış. Adwords veriyordur, sosyal medya üzerinden gelen hiti vardır, ziyaretçi alan içerik girmiştir daha bir çok sebep olabilir.
Backlink hala var, olmaya devam edecektir. Ancak artık kriterleri değişti. Eskiden keyword üzerinden backlink'i al ve yüksel mantığı sona erdi. Hayal gücümüzü geliştirmemiz ve en doğal backlink yapısını sağlamamız gerekiyor.
hocam sosyal medyasıda yok adamın hiç bir yerden kasmıyor ve muhtemelen google a da kacıncı sıradayım dıye bakmamıstır. O sekılde ugrasan bırısı degıl sıtede reklam vs de yok yani adwords de de olsa bana ılla denk gelırdı reklamı ki vercegını de dusunmuyorum cunku o şekilde bir gelır amaclı değil site. Herhangi bir şirket sitesi vs de değil ama nasıl çıkıyor ben çözemedim zaten direkt site ismini google a yazınca uzantısıyla bırlıkte aratınca kendı sıtesı facebook ve twıtter hesabı çıkıyor aktif saılmayan youtube da da 3videosu var 2015de eklemıs sonrasında site ıle alakalı tek bısey yok.