Arkadaşlar Merhaba;
Forumda birçok ilgili haberi okudum ama hala kafamda netleştiremediğim cevaplar var, uzman arkadaşlara danışmak istiyorum. yardımı olabilecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

2011 yılında kurduğum bir YT kanal vardı . birçok video eklemiştim telife filan girmişti. birkaç sene nerdeyse hiçbirşey yapmadım belirli videoları kaldırdım falan en son 2016 nisan ayı gibi telifsiz konuma geldi, uzun video ekleme modülleri açıldı. adsense ile ilişkilendirdim . spam filan kasmadım 2017ye kadar belki birkaç video ekledim sadece. onlarda youtube lisansı altında para kazanmaya kapalı videolardı. Adsenseye baktığımda hatrı sayılır bir meblağ olduğunu gördüm, 200TL barajının nasıl işlediğini filan öğrendim. Youtube kanalındaki kazanç ile adsense'de farklar olduğunu da öğrendim. şu an mevcut olan adsense panelindeki son 5-6 ay gelirini paylaşmak istiyorum. Ekim,kasım,aralık ayları adsense toplam kazanç gözükse de kesinleşende bir türlü gözükmüyor. 200tl barajının üzerinde olan meblağlar olduğu için anlam veremiyorum. kıyım yapılan aralık ayının son 2 haftası kanal kapatıldı fakat sonra tekrardan açıldı. video eklemediğim, spam yapmadığım için tekrar ocak 5 gibi eski konumuna geldi. şu an kazanç devam ediyor gözüküyor, geçmişe dönük durum nedir acaba? 610.05 TL Kesinleşen gözüküyor tüm zamanlarda ise Toplam kazançlar
₺2.370,80 hepsinin kesinti olma ihtimali yoktur değil mi? hesap bilgilerinden adsense hesabı ilişkilendirdim, Akbank ile doğrulamasını yaptım 8 Ocak 2017 'de pin kodu için mektup gönderildi henüz elime geçmedi. bu yüzden kesinleşene düşmeme ihtimali varmıdır? bunu da merak ediyorum doğrusu. Adsense görünümü aşağıda ki şekildedir;