onları geçmek için onları geçen sitelerin değerlerine ulaşmanız lazım. bunu spam yapmadan yapabilmeli ve ayrıca site içi optimizasyonuda buna göre ayarlamalısınız.

yani normalde yaptığınız şeyleri yapmaya devam edeceksiniz bir nevi. adamların site değerleri çok yüksek. ve kategori sayfalarını kopya görmüyor google. içerikleri kopya olsada önemli değil. sizi kategoriyle geçiyorlar. kategorileri sürekli güncel.

ayrıca ************* haberleri en erken alan haber sitesi diye biliyorum. eskiden özel bir anlaşma yapmışlardı. hala geçerlimi bilmiyorum. haber ilk önce gidiyor ajanstan, daha sonra diğer abonelere gidiyor.

adamların günlük 1 milyon üzerinde ziyaretçileri var. anlık online "300.000'i geçebiliyorlar bazı zamanlarda diye biliyorum"

yani yarıştığınız kişiler basit kişiler değil. ancak geçmek için güzel bir taktik vereyim. site adresinizin yazılı olduğu yapışkanlardan bastırın. şehrin her tarafında tanıdık neresi varsa yapıştırın. bazı firmalar bunun için kişi tutup bir iş yerine yapıştırırsan fotoğraf çek paranı al misali kampanya bile yapıyorlar. bu sitenize çok büyük değer katar. tabi yapabiliyorsanız.