Site adresi: Pm ile
Site için istenen fiyat: 3.000 tl
Sitenin aylık getirisi: Reklam Eklenmedi
Sitenin açılış tarihi: Eylül 2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kredi
Günlük hit sayısı: 40-60
Ziyaretçi kaynağı: : %90 google - %10 yandex
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 Ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Süresiz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Merhaba arkadaşlar. Siteyi eylül ayında açtım. Sitede 440 adet full özgün yazılmış içerik bulunmaktadır. En düşük kelime sayısı 300 dür.
Ortama 100 içerik 1500 kelimedir. Ortalama 150 içerik 500-900 kelimedir. Geriye kalan 190 içerik 300-500 kelimedir.
Sadece makalelere 3.000 civarı ücret ödenmiştir.
100 den fazla aranma hacmi yüksek olan kelimede 15-40 arası sıralamadadır. Ve içeriklere herhangi bir çalışma yapılmamıştır.
Ana sayfanın güçlenmesi için ortalama 1000 tl lik çalışma yapılmıştır.
Öyle boş bir site değildir. Aranma hacmi olan kelimelere ( içeriklere ) çalışma yaparak ilk sayfaya hatta ilk sıralara gelme şansınız yüksektir.
Sitede 59 $ değerinde Hottopix tema kullanılmıştır.
Kredi sitelerini bilirsiniz. Az hite iyi kazanç sağlanır. Siteye reklam eklesem şu hali ile bile ayda 200-300 kazandırır.
Siteden herhangi bir link çıkışı yapılmamıştır.
Siteye çalışma yapmak için hazırlattığım yaklaşık 80 civarı 300 kelimelik makale de yanında verilecektir. İçeriklere çalışma yapmak için yazdırmıştım.
Siteyi satma sebebim farklı sektörlerde çok fazla sitenin olması ve hepsi ile ilgilenememem. Dediğim gibi 100 den fazla kelimede iyi sıralarda. İçeriklere çalışma yaparak daha üstlere çıkıp ayda 5-10 bin tl ( çalışmanıza bağlı ) kazanabilirsiniz.
Siteyi elden çıkarma gibi bir düşüncem yok. Satılmazsa kendim devam edeceğim. O yüzden ölü fiyatlar ile gelmeyin.
Siteye yapılan toplam harcama 5.000 tl civarı.
Sitenin DA değeri 13
PA değeri 27 dir
http://prntscr.com/e480gb Tıkla
Daha hızlı iletişim için;
Tel: 531 723 11 79
Mail:
seoajani@yandex.com
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi