Günlük en az 3 özgün makale girişi yapıyorum...
300 değil 350 kelimeye yükseltin yazıları. İçerikleri konusunda şu konumdaki bilgilere bir göz atarak, sitenizde uygulanıp uygulanmadığını kontrol edin.
SSL ilk gününden beri var...
Cloud Flare gibi bir CDN kullanımınız da var mı?
" bir içerik 36 saati bulan sürede indexlenir mi?" ...
Bu özenle kontrol edilmeli, ciddi bir sıkıntı olabilir alt yapı ile ilgili veya ayarlamalar ile ilgili
Her içeriği "google gibi getir" diyerek takip etmek zorunda mıyım?
Hayır tabii ki. Bunun döngüsü başka, bir türlü anlatamadık bazı arkadaşlara. Ortalıkta yanlış bilgiler verip duruyorlar.
H"hazıra alıştıracağını söylediği...
Google alışkanlık kazanacak? Tabi SUPERMAN'de fantezi olsun diye N.y. city üzerinde tura çıkacak "nasıl olsa birazdan bir acil durum olur" diyerek... O aracın mantığını oturtunca, süreklilik için değil, belirli dönemlerde belirli şartlarda kullanılması gereken bir araç olduğunu anlarsınız zaten.
İçeriklerin paravan iki sitede imlenmesini düzenli yapmaktayım.
Bu imleme ayarlarını kontrol etmek lazım. Oradaki ufak bir taktik hatası, indeks hızınızı "yok" edebilir. Alt yapı WP ise SNAP mutlaka kurun.
"sabit bir editör tarafından içerik girdiğini gördüğünü"
Kişisel bloglar Google için daha değerlidir her zaman. Şuradan yola çıkın. Google blogger ile blog dağıtıyor ama "news" site alt yapısı dağıtmıyor. Neden sizce? AdSense reklamları bloglarda daha ön plandadır. Buralara reklam vermek isteyen müşteri kitlesinin ilgisini çeker. Haliyle Google, kişisel blogları daha çok sever. Çünkü kullanıcıların gerçek fikirlerine yer veren sitelerdir ve buradaki tanıtımlar, bilgiler aslında insanların aradığı şeydir. "Huwaei xxxx modem kullandım lanet olsun" yazısı, kurumsal Huwaei sitesindeki o modeme ait sayfadan yukarıda bile çıkabilir rahatlıkla.
Yorum eklentileri ile fake yorumlar yaptırarak ya da gerçek olmayan yorumlar ile yorum...
Yorumlar farklı IP adresleri ve farklı zamanlarda gelmezse, gerçekçi ve konuyla ilgili olmazsa, olumlu ve olumsuz yöndeki "evet" "doğru" "katılıyorum" gibi sözcükleri içerdiği kadar "hayır" "hatalı" "yanlış" gibi sözcükleri de içermelidir. Organik yorumun en kolay yolu, yorum kısmını F.B. hesabı ile veya sosyal medya ile yorum yapma olarak değiştirmektir. Böylece daha geniş kitlelere erişip trafik sağlar. O noktada yorum etkili olur. WP yorumları için çıkartılan otomatik yorum eklentilerinden google mühendislerinin haberi yok mu sanıyorsunuz? İstediğim işin kısa olarak tanımını yapmam gerekirse;
Sitemin index hızını azaltmak, arama motorları botları tarafından sevilir hale getirilmesini sağlamak

Eksikler ve geliştirilmesi için yapılacaklar noktasında tavsiyeler ve çalışmalar yapılmasını istiyorum
- Alt yapı Wordpress mi?
- Özel yazılım ise Google Search Ranking Guidelines 160 sayfalık dökümanı baz alınarak mı yazıldı?
- Görsel özgünleştirme işleminde neler kullanılıyor?
- Sosyal medya hesaplarının tamamı açık mı?
- News kayıtlı sitelerinizden linkleri nasıl verdiniz?
Gibi sorular var. Bunlarla ilgili görüşelim, o doğrultuda fiyat teklifi de sunabilirim. Dereyi görmeden paçaları sıvamak, başarısızlığın garantisi gibidir.