Okuyunca çok hoşuma gitti yolunuzda başarılar dilerim. Ancak bazen çok isteriz olmaz veya hiç istemediğimiz bir domain bir anda bakmışız ki, değer verdiğimiz siteyi egale etmiş uçmuştur site.
Site index hızı çok önemli açıkçası bazen ben dahi kendi sitelerimde manuel olarak google getiri kullanıyoruz neden zira makaleler çalınmasını önlemek için (Biri benden önce almaması için). Ancak önem vermediğimiz sitelerden birine bakıyorum index hızı tam 5 saniye. İnanır mısınız bilmem ama konu girildiği andan itibaren index alıyor

Peki bunu diğer sitelere yapmadım mı? Yaptım ve yapıyorum da ancak o kadar hızlı olmuyor. Aradaki farklardan birine odaklanmanızı istiyorum o da index hızı yüksek olana adwords reklamı çakmakta idim ancak sonradan adwords siteyi askıya aldı (Google banlı değil) Ama ne hikmetse index hızı mükemmel

Şuanda konunu okuduğumda aynı şeyleri bende yapmıştım özellikle size tavsiyem amp uyumlu olmasına dikkat edin. Zira amp'ye google çok önem veriyor. Ama amp kullanıp da, sonradan pişman olabilirsiniz zira tüm indexler /?amp şeklinde indexlenecektir. Sonradan ben caydım sevmedim demeyin diye bunun altını çizelim.

Not: Her hangi bir sitenin SEO çalışmasını yapmıyorum şuanda (Kendi sektörlerimiz hariç)