BLev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şunu söylemek isterim c1 seviyesini bitiren biri olarak akıcı bir makale yazmak sandığınızdan zor olacaktır.Ben şahsen yazamıyorum.Ama gün içinde yaşadığım bir olayı speaking de ifade ederim.

Kursa başlamadan önce kursun ingilizceyi kafama yerleştirip kapatacağını düşünürdüm.Ama herşey öğrencide biter kurs sadece ilginizi yönlendiriyor.
Esasında bende her şeyin bende bittiğinin farkındayım. Fakat yine de saldım çayıra bir kurs olmasın istiyorum. En azından eğitim konusunda iyi , aktivite konusunda güzel imkanlara sahip ve yabancı öğretmen desteği sunan bir kurs olmasını istiyorum. Normal hayatımda zaten konuşamayacağım için en azından kurs içerisinde bol bol konuşarak pratik yapmak istiyorum. Bunun dışında sürekli ingilizce film , dizi ve müzik üçlüsü ile kulağı güçlendirebileceğimi düşünüyorum. Niyetim akıcı bir makale yazmaktan ziyade açılmış tartışmalara yada sorulara düzgün cevaplar verebilmek , sosyal medyayı ingilizce olarak aktif bir şekilde kullanabilmek gibi şeyler. Ama dil bu sonuçta ne kadar iyi öğrenebilirsem kendim için o kadar iyi olur. Çıtayı yüksek tutmakta fayda var