Adminler ve moderatörler dahil kimse kusura bakmasın ama ben adwords çalışanları kadar ****** bir birim görmedim.

Nakliyat sektöründe hizmet veren müşterilerime reklam hizmeti sağlamaktayım. Sektörde faaliyet gösteren kalitesiz insanlar müşterimin reklamlarına tıklayarak bütçeyi hızlı bir şekilde tüketmektedir..

Her bir tıklamanın ortama bedeli 10 TL civarında olup 300 TL karşılığında ortalama 30-33 ziyaretçi alan siteden 10 tane telefon alınıyor. Nakliyat sektöründe vermiş olduğumuz tüm reklamlarda aynı sorunu yaşamaktayız.

adwords ekibi ile yapmış olduğumuz görüşmelerde geçersiz etkinliklerin bulunmadığını, bulunduğu taktirde iade yapılacağı bilgisi veriliyor lakin 3 ayda harcanan 25.000 TL paraya 3 tl iade yapmışlar ki bu tam bir komedi.

Adsense reklam yayınlanan kişinin hesabı geçersiz etkinlik sebebi ile banlandığında bu hesapta kalan paranın bile üzerine yatacak kadar adiler.

31 Ocak 2017 tarihinde adwords ekibi ile yapmış olduğum görüşmede adwords çalışanı bana nasıl olsa müşterimin tek bir iş dahi alındığında fazlası ile kar ettiğini söylüyor. Kısacası: Müşteri kazanmak istiyorsanız bize mahkumsunuz ister reklam ver ister verme diyorlar.