nasıl olacak bu işler?
sitem niche bir eticaret sitesi.. siteme uzun zamandır belli aralıklarla sadece tanıtım yazısı alıyorum, bu sıralar sitem tanıtım alınca sıralamada düşüyor, almıyorum yükselmiyor, ana ve diğer kategori kelimelerde 2 - 10 sayfalar arasında geziyorum. bu arada derelerde gezinmek kötü bir duygu. adwords ve google alışverişler hariç çok fazla organik hitim yok. eylül öncesi hemen hemen ilk sayfalarda yer alıyordum.
site içi seo konusunda sitemde ufak tefek eksikler olsada bana göre %90 oranlarında başarılı, görsel açıdan sitem iyi durumda, piyasada tanıdık bir opencart responsive tema kullanıyorum.tüm sitede ssl mevcut.
h1 ler title descripton lar vs, seo manager kullanıyorum, mantıklı title ve descriptionlar giriyorum.
tanıtım yazısı aldığım siteleri genelde trust ve alexa değerlerine göre kalite sitelerden seçerim, genelde haber sitelerinden ve kişisel bloglardan alırım. anahtar kelimelere çok asılmam genelde url bazlı link geçiririm tanıtımlarda.
60'a yakın sitede halen tanıtım yazım mevcut, niche site bulmak imkansız gibi, sözlük, türkçe dizin gibi çalışmalarımda var, sosyal medyada profillerim ve paylaşımlarım mevcut. banlı değilim ama sanırım sıra cezası alıyor olabilirim.
Ne yapıcaz artık anlamıyorum, yorumlarınızı beklerim...