Görseldeki fiyat 1 makale ücretidir.

Şartlarım neler?
  • Günde en fazla 4 makale yazıyorum.
  • Ödemeleri haftalık periyotlar halinde iş başlangıcında alıyorum. (trade puanına yüksek olan kişiler için iş sonu ödeme kabulümdür)
  • Bilmediğim sektörler ile alakalı makale yazmıyorum.
  • Konu başlıklarını ve anahtar kelimeleri sizden alıyorum.
  • Sadece bilgi verici makaleler hazırlıyorum. (tanıtım yazısı, site Tanıtımı, haber, liste içerik gibi yazılar yazmıyorum)
  • Tercihim (nedir, nasıl yapılır) tarzında makalaleri hazırlamak.
  • Çalışma başlangıcında admin panelinizde yazarlık yetkisi alıyorum. Zira sadece makaleyi göndermiyor yayınlarken de işlemler yapıyorum.

Nasıl Yazıyorum?
  • Görselleri Google'dan buluyorum. Sitenize yüklemeden önce yeniden boyutlandırıyor, adını değiştiriyorum ve böylelikle Google'a onun yeni bir görsel olduğuna inandırıyorum.
  • Etiketleri makale içerisinde geçen anahtar kelime haricinde, arama motorlarında en çok nasıl aranmış yada en çok nasıl aranıyor sorularına bakıp buna göre etiketleme yapıyorum.
  • Makaleyi yayınlamadan seo eklentiniz yeşil ışık gösterene kadar makalenizdeki eksikleri tamamlıyorum (yoast seo ile çalışıyorum).
  • Makale yazarken belirlediğiniz anahtar kelimelerin yanında onların eş anlamlılarına da yer veriyorum.
  • Okuyucunun sıkılmaması için yazıyı bilgi verici şekilde hazırlıyor gereksiz kelimeler kullanmıyorum.

Bu Şartlar Neden?

Geçimimi başka bir sektör ile sağlıyorum. Bir kaç güne kadar boş kalan saatlerimi kendi sitelerim için makale yazarak geçiriyordum. Projeler el değiştirince kalan vaktimi bu şekilde harcamaya karar verdim. Konuda belirttiğim gibi, günde 20-30 makale yazabilecek birisi değilim. Anlaşırsak eğer günde 4 makaleye kadar sizin için yazabilirim.

Sektör'de Yeni Olduğum İçin

Size referans makale göndermek yerine belirlediğiniz bir konu başlığını yazım stilimi görmeniz ve örnek olması için 100 kelime olarak ücretsiz hazırlıyorum.

Ücret Neden Yüksek Diye Düşündüyseniz
100 kelimesini 1.5 TL olarak düşündüm. Geri kalan ücreti ise fotoğrafları özgünleştirmek, sizin için en önemli etiketleri bulmak, yoast seo ayarları yeşil ışık verene kadar düzenlemek ve makaleyi siteye giriş için yeterli ücret olarak düşünüyorum.

" Ucuz etin yahnisi yavan olur "

İŞ ALIMI : AÇIK