MUV adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okullar açılsın diye artık gün saymaya başladık.. Burda aradığını bulamayınca şikayet var'a konu açmış.. Umarım orada aradığınızı bulursunuz ihtar verip ilgili siteye ve size en kısa sürede yasal süreci başlatıyoruz.
böyle bir yazı yazmadan önce keşke profile baksaydınız yazık sizin gibi insanlara 10 yaşında çocuk sözleri okolllor oçolsoda fln lütfen yaşınızın adamı olun
Teknovi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu açan beyefendiye tek bir sorum var eğer cevaplarsa çok sevinirim;

Anladığım kadarıyla kendisinin yüksek ziyaretçi sayılı bir internet sitesi var. Birisi sizden reklam alanı satın alsa, reklamın site içindeki yerini beğenmeyip sizden kodlarda değişiklik yapmanızı istese ve sizde yapsanız. Ardından "ben beğenmedim hite göre yeterli tıklama oranı yok" dese ücret iadesi yapar mıydınız?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
öncelikle merhaba örnek verdiğiniz durumun benimkiyle aynı olduğunu düşünmüyorum çünkü ben değişiklik vs hiç bir şey istemedim 2 gün sitem kapandı 2 gün boyunca 70 80 tane ticket attım düzeltmek için düzelme olmadı bende başka yere taşıdım ve iademi istedim benim durumum tamamen bozuk yani sitenin açılmaması ama sizin bahsettiğiniz durum ise beğenmemek ben zaten beğenerek aldım firmayı övdüler diye aldım sunucu gayette özellikliydi beğenerek aldım ama olmadı yani hiç bir şekilde