Site adresi: pm
Site için istenen fiyat: 5.000 TL
Sitenin açılış tarihi: 2011 yılında açıldı, 3 kez domain değiştirdim
Kategori, sitenin içeriği nedir: Bilgi
Günlük hit: 4k+ (okullar açık olunca daha fazla minimum değeri girdim)
Günlük getiri : 8 TL civarı (doların yükselmesi ile birlikte ciddi şekilde düştü, geçen senelerde 10k hitle 60tl civarında alırken bugünlerde 4,5k hitle 10-15tl zor veriyor)
Domain süresi ne zaman bitiyor: -
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Not : Arkadaşlar, siteyi satmanın sebebine gelince doların yükselmesi ile birlikte ülke içinde yaşanan birtakım ekonomik krizden dolayı adsense gelirlerinde ciddi düşüşler yaşadım, bu saatten sonra eğer yaparsam sadece ingilizce içerik üzerinde çalışmayı düşünüyorum.
Yıllardır sürekli özgün içerikler üreterek, genellikle ilkokul, ortaokul ödev konularına yardımcı olacak bilgiler ürettik, tamamen özgün şekilde. Geçen sene yıl boyunca toplam getiri 10 bin civarı, yine 5 yıldır toplam getiri 60 bin civarı idi, hepsini bu siteyle başardım.
Son zamanlarda doların yükselmesi ile düşüşe geçen gelirlerle birlikte ilgilenmedim, uzun süre içerik girmediğim oldu, bu sebepten hit kaybı yaşadım.
Bu yüzden satıyorum alan arkadaşa hayırlı olsun.
Adsense gelirleri : Darbeden önce 900-1000 TL civarındaydı, darbeden sonra her ay 200 tl düşüş yaşadım, geçen ay 500 TL ödeme aldım, önceki ay 700 TL, önceki ay 900 TL şeklinde gidiyor.
Hit : Hitler de keza aynı şekilde ortalama 10-12k hite sahiptim, adsense in düşüşe geçmesiyle birlikte içerik girmekte aksaklıklar yaşadık ve bu sefer hitin de çoğunu kaybettik. Bu günlerde minimum değerleri görmektedir. Bu değer de 4k+ civarındadır.
Sitedeki İçerikler : 11k full özgün yazı, 40k civarı tamamen ziyaretçilerden gelen özgün yorumlar bulunmaktadır.
Siteyi gerçekten satın almak isteyen arkadaşlara analytics, adsense bilgilerini atarım ancak bunun dışında alıcı olmayanlar istemesin.