Bu muhalefetlik değil ülkeyi karalamak..
Dur ben sana sayayım kim yatırım yapıyor bu orta doğu ülkesine..
- CinnaGen (biyoteknolojik ilaç firması ) Tekirdağda Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde fabrika kuruyor ve Türkiye ilaç pazarına giriyor. Bu yatırım değil dimi. Başka şeylere bakalım belki yatırımdır onlar da
- Aydın da jant üretici şirket Jantsa Jant Sanayi. İtalyan ortakları CLN Group ile 20 milyon liralık bir yatırım yapıyorlar. Ama bu da yatırım değil dimi..
- Bank of China Türkiye de faaliyet , kuruluş iznini alarak Bankacılık sektörüne girdi. Bu da yatırım değil dimi..
- Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Süer Sülün : "Türkiyede bugüne kadarki toplam yatırımımızın tutarı 1 milyar euro. Yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. şu an Aksarayda 113-115 milyon euro yatırımları olduğunu ve kapasite olarak ikiye katlamayı planladıklarını ifade etti." bu da yatırım değil dimi..
- Ford, Meksika'da üretimini durdurdu ve Türkiye'ye 1.6 milyar $'lık yatırım yapacağını açıkladı. Gerçi bu da senin gözünde yatırım değildir dimi..
- Mark Mobius (Fon yöneticisi) Doğtaş Kelebek Mobilya'nın 3,5 milyon hissesini borsadan satın aldı ve Türk sektörüne giriş yaptı.
Dimi kim Orta doğu ülkesine yatırım yapar... Sen daha bu ülkenin kıymetini , önemini bilmiyorsun benden tavsiye bi öğren.. Sonra kim bu ülkeye yatırım yapar diye dem vurursun..
valla hocam sen 20 milyon liraya dev yatırım diyorsan bence biraz iş dünyası hakkında makale falan oku. 3 4 firma saymışsın yatırım yapan, ben de çekilenleri yazmayı borç bildim kendimde. (çok zor değil bulmak google diye bir şey çıkmış, yazınca oraya sana bütün cevapları veriyor)
c&a
jatomi
hsbc ticari bölümü
top shop
pay pal
limango
citigroup
tesco
wendey's
rifle
chevignon
camel active
lush
best buy
toys'r'us
darty
electro world
groupon
paypal
la senza
conforama
wienerwald
kipa
leroy merlin
Csun Eurasia Enerji
praktiker
fortis
adobe
wizz air
limango
Douglas
Emare Spa
Total
Statoil
NBG
Habitat
Baumax
BoConcept
Renaissance
Stanley Black & Decker
sunny
citigroup
bankpozitif
kardeş inanır mısın, daha bir sürü var üşendim yazmaya. İçinde Allah korkusu olan biri cahilce hükümet şakşakçılığı yapmayı bırakıp saydığım şirketlerin neden gittiğini araştırır. Ayrıca LG de dahil olmak üzere bir sürü şirketin daha çekilmek üzere hazırlandığı konuşuluyor.
Şimdi şunda anlaşalım, ben burada kimsenin vatan haini olduğunu, devletimizin ve milletimizin kötülüğünü istediğini düşünmüyorum. Samimiyetle söylüyorum bunları. Herkes kendince ülkesi için savunuyor davasını. Ama az doktor candan götürür hesabı yetersiz bilgilerle körkütük birine sarılmak cahiliye döneminde kaldı. 2017 yılındayız bakın, elinizin altında internet var. Tayyip erdoğan'a oy vermeyince günaha gireceğini düşünen bir sürü insan var yahu.
Ekonomist olmaya gerek yok, açın 2002 yılından beri satılan devlet mallarına bir bakın. Hepimizin ailesinde böyle bir dayısı vardır bütün mirası satıp bir süre refah içinde yaşayan. Hiçbir şey yapamıyorsanız bunu yapın, Akp başa geldiğinden beri satılan kurumlar sır değil, iki tuşa basmanıza bakıyor. Sizin için tüm limanlarımızın, tüm altyapımızın yabancılar tarafından ele geçirilmesine elveriyorsa benim diyecek bir lafım yok size.
Zor değil pkk şeref yoksunlarına verdikleri tavizleri aratmak. akp pkk ilişkisi yazın önünüze gelen şeyleri görünce utancınızdan yerin dibine gireceksiniz eğer vatan aşkınızda samimiyseniz. Türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldık diyen bir adam, şehitlere kelle diyen bir adam, pkkya terörist demeyi suç olmaktan biz çıkardık diyen bir adam ve bunlar gibi yüzlerce şeyi yapan/söyleyen birinin hala peşinden koşmak sizi rahatsız etmezse o da sizin vicdanınıza kalmış bir şey. Ahirette şehitlerimizle siz hesaplaşacaksınız ben değil.
Feto olayına hiç girmiyorum bile. Dünya üzerinde yoktur ki kimsenin böyle aklıyla dalga geçilsin. Bu zeki müren'in ben şarkı söylemiyordum demesi gibi bir şey. Özel para bile bastırdılar yahu feto için. Arşiv unutmaz beyler, açın youtube'da google'da milyonlarca içerik var, gözünüzü seveyim yapmayın. Bu kadar dalga geçirmeyin kendinizle.
Her kuşu öptük leylek kaldı diye bir laf var. Şimdi de dertleri başkanlık oldu. Sanki bütün dertlerimiz bitti. Yahu sizi kandırmayan bir tek ana sınıfındaki çocuklar kaldı. Ne malum başkanlık sistemi kabul olduktan sonra fetöcü birinin tayyib'in yerine geçmeyeceği. Adamın yaverleri bile fetöcü çıktı ya. Nefes alma mesafesindeki 8 adam fetöcü çıktı. kripto bir sürü daha fetöcü olduğu biliniyor. Ya başkanlık geçerse ve bunlar ali cengiz oyunuyla başkan olursa, malum pek akıllı bir cumhurbaşkanımız yok herkes kandırıyor. Bunun garantisi nerede, adamın son 3 5 senesini rahat geçirmesi için, dava açılma korkusu yaşamaması için 80 milyonun ve onların nesillerinin torunlarının bütün hayatını tehlikeye atmaya değer mi yahu.
Yapmayın arkadaşlar, birini çok sevebilirsiniz. Ama sizin onu sevmeniz onun yanlış yapmadığı anlamına gelmiyor. Ben sizden bu teknoloji çağında sadece biraz araştırmanızı istiyorum. Daha internetimizi komple kapatamadı çok şükür. Tek yapmanız gereken biraz sağduyulu olmak. Fanatizmden uzaklaşıp aklınızla düşünmek. Ben sizin de ülkenin iyiliğini istediğinizi biliyorum. Ama samimiyseniz bu duygularınızda, savunduğunuz insanın gerçeklerini araştırmakla yükümlüsünüz.
Konya büyüklüğündeki Hollanda'nın 90 milyar tarım geliri olup Türkiye gibi tarım ülkesinin 18 milyar dolarda kalması size dokunmuyorsa önceliklerinizi gözden geçirin.
Oecd diye bir kurum var, elinizde google translate diye bir nimet var. 3 5 kelime çevirerek Türkiye'nin dünyada ne hale geldiğine bakabilirsiniz. Oecd turkey diye google'da aratmanız yeterli.
Beyler a haber izleyerek sürekli hükümet kanallarında hükümetten maaşını alan adamları dinleyerek gerçekleri göremezsiniz. Okumuş etmiş, bir şeyleri aşmış zekada adamlarsınız ki buradasınız. Biraz araştırın sadece. Samimiyetle araştırın.