yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
google'ın üstteki reklamları dörtlemesinden de memnun kaldın mı

genelde google güncellemeleri webmasterlar için sorun oluyor, bu durum giderek artacaktır. daha bir şey görmediniz desem yeridir.
Evet 4 reklam olmasından memnumun. En azından backlink ve tanıtım yazılarına harcamış olduğum parayı reklama verip daha verimli sonuçlar alıyorum. Ayrıca Google güncellemeleri sadece sorunlu webmasterlere sorun oluyor. İçeriği full spinlenmiş bir sitem google güncelemesi sonrası ilk 500'den kayboldu. 10 adet içeriği bulunan ve backlink paketleri ile ilk sayfaya getirdiğim sitem google güncelemesi sonrası 9. sayfalara geriledi. Ben baktığımda google'de yada güncellemesinde bir sorun göremiyorum sorun aradığımda ise sorunun kendimde olduğunu görüyorum. Gerçekten emek verdiğim ve gerçekten ziyaretçilerime kaliteli içerik sunduğum sitelerimde ise güncellemeler sonrası zerre oynamaya göremiyorum hatta bazı güncellemelerde olumlu sonuçlar alıyorum. Ben işimi düzgün yaptıkça karşılığını hem google'den hemde ziyaretçilerimden alıyorum. Bir güncelleme sonrası sitem otoritesini kaybederse Google'de hatayı aramıyorum. Önce ziyaretçi gözünden sonra google gözünden bakıyorum siteme. Sektörde bulunduğum rakip sitelerime bakıncada evet google'nin yapması gereken daha çok iş olduğunu görüyorum bence google halen yetersiz. tek içerik be tek sayfa ile ilk sayfa olan rakip var. Yaptığı tek şey backlink paketi satın almak.