150 Tl içinmi bu kadar kendini parçaladın formu meşgul ettin bilader sana 300 tl verim pılını pırtını topla yol al 1 saattir yazdıklarını okudum bende sandım datanı çaldılar sunucunu hacklediler her şey 150 tl içinmi bumu yani ayıp ya koskoca firmaya çamur atmak ne kadar basit oldu.eee tabi sanal artık çocukların eğlence alanı oldu sokaktaki parklar bomboş kaldı çünkü o parklarda 150 tl için kimseye çamur atamıyorsun sen onu bunu bırakta seni hangi hosting firması satın aldı kimin uşağısın onu söylede bilelim.
"Bu arada benim amacımıda yanlış anlamayın gözüm paranızda değil, hakkımın yenmemesini sağlamakta. Yoksa sizden alacağım iade ücreti ile zengin olacakta değilim."
Bu cümleleri daha bir önceki mesajımda kurmuşum. Okumadığınız her halinden belli yoksa ilk mesajda bütün olay detaylı olarak açıklanmış. Ayrıca çamur atmak dediğiniz olay kanıtsız olur yine okumuş olsaydınız yaklaşık 20 adet ekran görüntüsünü ilk mesajda atmıştım. Tekrar söylüyorum alacağım iade miktarı gram umrumda değil, önemli olan beni mağdur etmiş olmaları ve hakkımın yenmesini istememem.