Demersum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pm gelmedi.
Pm göndermiştim ama gelmemiş sanırım hocam , tekrar gönderdim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:26:22 -->-> Daha önceki mesaj 22:21:39 --

TolgaKSR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitapların sıfır haldeki toplam satış fiyatı 1046TL? Sizdeki 850TL'yse ikinci el olarak çok çok pahalı satıyorsunuz. Tek tek satıldığında arkadaki etiket fiyatıyla satıyorsunuz? yine çok pahalı ürünler ikinci el ise, kargoyu alıcı ödüyor birde.

Böyle konularda avantajınız, indiriminiz çok fazla değilse satış fiyatları uygun tutun. Toplu kitap alımında kitap satış sitelerinde kampanyalardan yararlanarak, ücretsiz kargoyla çok ucuza alabiliriz. Sizde ikinci el, ucuz değil, birde kargo alıcı ödemeli. SAÇMALIK
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim. Yorumunuza istinaden cevaplamam gerekirse ilk olarak fiyattan başlıyayım. Toplam fiyat ve satış fiyatı arasında çok büyük bir açık yok evet bunun farkındayım ama buda kitapların kalitesinden ve temizliğinden kaynaklı. Tabiri caizse rafa koysanız sıfırdan bir dükkan açabilirsiniz. İkinci olarak tek tek satışlarda kitap etiketindeki fiyattan satmayı düşünüyorum buda yaptığımız ticaretin dişe kavuga değer bir iş olmasnı istediğim için.

Birçok firma haklısınız dönem dönem kampanyalar yapıyor ve uygun fiyatlarda satış yapıyor. Ama şöyle düşünmekte yarar var ; o firmalar 1 adet kitaptan 10 parti alıyor ve stoklu satıyor. Yani onların yapmış oldukları indirimler açıkçası onlardan birşey kaybettirmez sonçta sürümden kazanıyorlar.

Ve şunuda belirtmem de fayda var ; 850 TL yazdım diye 1 kuruş inmeyeceğim demiyorum. Bu bir ticarettir üç aşağı beş yukarı konuşulur anlaşılır. Kitap okumayı seven birisi , kitapların bu fiyatlardan daha değerli olduğunu kendisi de bilir zaten.
Benim yerim olmadığından ve yakın bir süre de ödemem olduğundan satıyorum.