tekrar yazdıgın için tesekkürler..
20 yaşımdayım demişsin,kendini bukadarda aşağılama,yazık etme kendine daha hayatın başındasın,yasayacağın çok şey var iyisiyle kötüsüyle..
zaten bu zaman içerisinde (20 yıl)istemiş oldugunuz herseyi elde etmek çok zordu.daha önünüze bir çok fırsatlar çıkacak,kötü anılarınızda olacak elbetteki.sanki hayata daha baslamadan herşey bitmiş gibi yazmışsınız ,kişilik oturdukca yıllar ilerledikçe bu halini hatırlayıp güleceğine eminim..
size bir abi tavsiyesi sakın olaki kumara bulaşma normal insanlar gibi hayatını yaşa,göreceksinki su akıp yolunu bulacak..
ve sen daha sırılsıklam aşık olmadın,bunuda yaşadığında hayatının nekadar değişeceğine inanamayacaksın..
Allah razı olsun hocam bende teşekkür ederim o yazıyı okumaya üşenmeyip okuyup bir de düşüncelerinizi yorumlarınızı paylaştığınız için.
Sitem etmek vb. gibi şeyler yazmak amacıyla yazmadım hocam bu arada önceden çok sitem ederdim de yaptığım hatamın hem bana psikolojik olarak hem aileme yani tüm hayatımı nasıl etkilediğini ve hatamın neyden kaynaklandığını belirtebilmek adına o imajda yazdım.
Ben sıradan bir teknik liseyi bıraktım sonrasında düzgün ve mantıklı şeyler yapmayınca hem zaman anlamında hem bir şeyler katmak adına bana olan zararlarını anlatmaya çalıştım. Konuyu açan kişiye de örnek olması amacıyla.
Sırılsıklam aşık olmayı bırakın daha aile dışında birey olarak ne sevebildik,ne de sevilebildik.
Benim artık derdim ne para,ne pul.
Sağlık,güven,huzur.
Harama bulaşmam hocam. Haram olduğu içinde değil emeksiz olduğu için. İstersen trilyon kazan o para için zihnen bile olsa holding sahibi olmadan kazanıyorsan kumar vb. şeyler ile o paradan hayır gelmez.
İnşallah hocam bakalım. Şuan tek derdim ülkemizdeki,dünyadaki terör ve ekonomik sorunlar. Bunlar gerçekten insanı gelecekten endişelendiriyor. Yemin ediyorum bu internet alemi doğru kullanıldığında bu bilgisayar doğru kullanıldığında nimet.
Şunları oturup yüz yüze kimseye anlatamam.