Aynı ticket içerisinde yazılması, aynı olay olmadığı anlamına gelmiyor. Cımbızla alınmış dediğiniz olayların hepsi farklı olaylar ve zaman damgalarıda bunu gösteriyor. Şimdi mantıklıca düşününce sıkıntının dedicated sunucunuzdan değil, verdiğiniz koruma hizmeti ve benim için özel yapılmış işlemlerdeki hatalarınızdan kaynaklandığını farkettim. Bence bu hatalarda hafife alınacak tarzda değil. Habersizce yapılmasıda cabası.
Tek bir ticketınız dışında uzun uzun konuşulmuş hiç bir ticket yok
o Ticketınızında %90 ı sizin iş planınıza uygun düzenlemeler ve size bunların ne olduğunun izahı ile geçiyor şayet siz ılımlı bir taleple kalmaya devam etseniz problemsiz bir şekilde yürüyor olurduunz. Buradaki şu konu bile sizin ile 600 mesajda bitmez orada 53 mesaj ile bitmiş olması mucize bu dediğiniz kadar problem yaşanmış olsaydı zaten binlerce mesajımız olurdu ticketda sizin ile .
Ben ileteceğimi ilettim mehmet bey bundan fazla yapabileceğim bir şey yok. 25. gününde sunucu iadesi diye dünyanın hiç bir yerinde bir şey yok. yaşadığınız sorunlarda bütün ay değil 3-5 gün olmuş onun dışında her zaman size bilsenizde bilmesenizde diğer her müşterimize olduğu gibi yardımcı olunmuş. Bu noktadan sonra ben yeni çıkmış faturanızıda iptal ediyorum ama sizin ticaretten pek bilginiz yok anlaşılan iptal iade denen şeyler resmi olması gerekir cari kapatmak bile o kadar kolay bir iş değildir bir anonim şirkette. Sizin düşündükleriniz gibi olmuyor ticaret ben sizin ile %500 faizli sözleşme yapsam bireysel sözleşmeniz kanuna aykırıdır diye resmi tefe tüfeye çekilir. şirketler arası yapıldı mı ödemek zorundasınızdır. Ben bir büyüğünüz olarak tavsiyem yanlış diretiyorsunuz sabırla açıklıyorum gene her zaman olduğu gibi. Burada bir tane şikayetimiz mevcut değil bugüne kadar bu bile bizim işimizi düzgün yaptığımızın bir göstergesi ama siz diretmek istiyorsanız
Biz müşterimize güvenerek yeni sunucu aldık iptal talebini zamanında yazılı iletmedi dememiz durumunda sizden 3 aylık sunucu kirası + avukatlık ücretleri tahsil edebiliriz. Bir büyük olarak bu tür şeyler yapmak istemiyoruz konu açık R10 da 25 günlük kullanılan sunucunun iadesini desteklemez. Ben size ikna olmanız ve mantıklı bakmanız için dil döküyorum ama diretirseniz yapabileceğim bir şey yok