Kendiniz yazmışsınız 10G olarak görsel ve detaylar paylaşıldı diye.
Siz bilirsiniz ben faturaları avukata iletiyorum. Resmi olarak iş süresinin sonlanması için noter kanalı ile ya da yazılı ihtar yapmanıza kadar gider bu konu uzatmak isteyen sizsiniz. Sizin bir başka kesintiniz de kendi isteğiniz ile kurallar düzenlenirken yaşanmış buna yapabileceğimiz bir şey yok. Mevcut adresinize avukatımızdan ödeme ihtarı gelir mahkemede itirazınızı sunarsınız ama öncesinde bir avukat bulup görüşmenizi tavsiye ederim çünkü geriye dönük iddialarınızın kanıtını yapmanız ve uptime ölçmeniz imkansız şu saatte ancak iptal talebini acıkca yazmamanız e gerekli şekilde bildirmemeniz size yeni faturalarıda ödemenize sebep olacaktır. Benim iyi niyetim buraya kadar. Dediğim gibi bu hizmeti kullanan onlarca müşteri var ve hepsi mutlu. Biz forumda daha önce onlardan hizmet aldık beş para etmez deyip rakip firma çıktığınıda gördük dilerseniz özel mesaj ile konu linkini iletebilirim

Fikriniz değişirse uzlaşmaya açığım amacımız düşman kazanmak değil ama ben diretecem diyorsanız bir avukata önce danışmalısınız. çünkü tüketici olarak değil tüccar kişi olarak bulunuyorsunuz.
Not : 24 gün kullanıp iptal talebi acılması R10 a görede dedicated sunucu için geçerli bir sebep olmadığını düşünüyorum
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:59:02 -->-> Daha önceki mesaj 20:47:29 --
Bu arada iddia istemişsiniz toplamda 6 adet destek biletiniz var
http://gorselpaylas.com/image/J http://gorselpaylas.com/image/y
bunlardan
1.iade isteği
2.Kopma sebebi sormuşsunuz yüksek atak aldığınız bildirilmiş kapanmış
3.Session süresini 6 saat istediğiniz bir ticketınız var
4.Bizdeki iç atakdan probleminizin olduğu bir ticket var
5.bir tane uzun ticketınız var 53 cevap yazılmış , yaklaşık 20-30 adeti zaten size özel hazırlanan kurallar konuşulmuş , yüksek gelen ataklarınızdan loss yaşamışsınız, gene bu ticket içinde hizmet satın almaya karar vermişsiniz
nerede 17 adet kesintiniz ? Tek tek tüm ticket içeriklerini görselleyip koymamız mı gerekiyor ticketlarınız orada buyrun okuyun
Gönderilen ekran görüntüsü sizin ana hattınızın durumu. Benim sunucuma gelen bir trafiği temsil etmiyor. Siz 1gbitin üstünde bir çok atak geldiğini gördüğünüzü söylüyorsunuz. 2 tuşa basıp, ekran görüntüsü alıp buraya koyabilirsiniz.
Avukata danışmayı gerektircek bir durum yok. Durum ortada. Tarafsız bir kişi sizin hiçbir şekilde haklı olmadığınızı anlayacaktır. Hukuk sistemimizin düzgün çalışacağına güvenerekten elinizden geleni ardınıza koymamanızı söylüyorum. Sisteminizden kontrol ettim iletişim bilgilerimde bir yanlışlık yok rahat olabilirsiniz. Ayrıca benim hukuksal sürece başvurup, bir sonuç alamama ihtimalimde yüksek bununda farkındayım.
Bu arada sizin rakip firmanız felanda değilim gönlünüz rahat olsun. Çok şükür rakibimi kötüleyip, prim yapma amacında değilim. Keşke sizi kötüleyen bu rakip firmanın konusunu daha önceden görüp, fikrimi değiştirseymişim diyorum.
Ek mesajınızda 17 kesintiyi sormuşsunuz. İlk mesajımı kontrol edip orada görebilirsiniz. Ben üşenmeyip tek tek tek hepsini tarih saat olarak paylaştım.
R10 kuralı diye bir durum yok. Daha çok bir örf adet gibi bir durum bu. Tabi bunlar ufak mazeretler için geçerli. Gerçi teknik olarak dedicated sunucunuzda bir sıkıntı yaşamadım. Bundan ziyade verdiğiniz koruma hizmeti, network ve teknik destek kısmında sıkıntılar yaşadım.