Yazdıklarınızı anlamakta güçlük çekiyorum. "Görüşüldü çözüldü yazmışsınız" demişsiniz. problem çözüldükten sonra bunu yazmam normal değil mi? Çözüldü demem yaşanan kesinti süresini olmamış gibi mi gösteriyor? Bana isterseniz sorunlu müşteri diyebilirsiniz, benim tarafımdan bu hakkını arayan müşteri olarak gözüküyor. Sizinle yaşanan bu sıkıntı süreçten dolayı iade konusunda ısrar edicem. Eğer çözüm odaklıysanız bu sıkıntılı süreçten dolayı özür dileyip, iade talebine olumlu yanıt verebilirsiniz.
Ayrıca konuyu okuyanlarında dikkatini çekerim ben bu konuyu 19.01.2017de de açabilirdim fakat açmadım. Bugün spd çalışanından aldığım telefon sonrasında bu kararımda hatalı olduğumu ve hakkımı aramam gerektiğine karar verdim. Eğer yasak değilse konuya tarafsız kişilerinde yorum yapmasını isteyeceğim.
Şikayet konularında dışarıdan yorum yasaktır. Sonuçda sempati duyan cok fazla kişi var tarafsız yorum beklemek zor. Ben ticketlarınızı tek tek okudum 3-4 kesinti 3-4 adette loss şikaytiniz olmuş ay içi atak kayıtlarınıza baktım onlarca 1G üzeri atağınız var burada sizi haklı göremiyorum maalesef bizim yapmamız gereken atak 1G üzeri geldiğinde zaten direk kapatmaktı korumaya devam etmek değil. Bizim ile ilgili 2 kere probleminiz var içeriden atak çıkan bir müşteri direk firewall a saldırı yapmış bizim hatamız varmış düzeltilmiş mevcut sürede zaten 4-5 adet ticketınız var.
Dilerseniz biz de faturaları iptal etmeyip süresiz iş akti gereği avukata iletiriz yasal sürece devam eder.Bu noktada tüccar 2 kişi arasındaki anlaşma olması sebebi ile her iki tarafta bilirkişi olarak değerlendirilir ve drum farklı yerlere gidebilir. Ben sorunu sonlandırmak adına ılımlı yaklaşıyorum.
Ancak firma olarak R10 daki ilk şikayetimiz size ait ve bu hizmeti onlarca mutlu kullanan müşterimiz yüzlerce sunucu müşterimiz var. Bu durumda bence biraz bunu kendinize sormalısınız biz size almış olduğunuz hizmetten bağımsız olarak yardımcı olmak adına özel kurallar yazmış limitleri silmişiz 10G lere kadar yardımcı olmuşuz.Bunun yerine 1G yi aşan atak aldınız kapadık desek ve sizin yanınızda olmaya çalışmasak bu loss şikayetiniz de hiç oluşmayacaktı çünkü zaten ip adresiniz kapatılmış olacaktı. Süreniz dolunca iade istiyorsunuz bunun savunulabilir bir yanı yok bence.