Yaşadığım sorunlara detaylı bakacak olursanız yarısı işlemi yapan kişinin yada koruma sisteminizden kaynaklı bir hata. Ticketlarda gerekli bilgileri vermemeniz, bilgilendirme yapmadan işlem yapmanız ve kesinti yaratmanız. Bunlar şikayet konusunun ana maddeleri. Ayrıca şimdide 8gbit ssdp amp. atak gelmiş diyorsunuz bu belirttiğiniz atak ticketta 13gbit, ticketta attığınız ekran görüntüsünde 10gbitti.
Doğrudur çok detaylı bakmadım sonuç olarak aldığınız limitin cok cok uzerinde size gösterilmiş aldığınız atak ve her işleminizin sonunda - Görüşüldü çözüldü yazmışsınız gerisinde ben bir şey yazmayacam daha fazla konuyu kapatmak adına , gittiğiniz yerde başarılar dilerim faturalarınızı yasal süreçte olduğu için iptal ediyorum. Herzamanki gibi saatlerce daha konuyu uzatma peşindesiniz ama size göre tersleme olabilir ben çözüm odaklıyım.
Konularınız bu yüzden gerçekten yorucu oluyor dipnot olarak girmeden edemeyeceğim saatleri ticketda öldürüyorsunuz umarım gittiğiniz yer de de aynısını yapmıyorsunuzdur.
LAG -> Link Aggregation portları 10Gbittir bu yüzden ekran görüntüsü 10G sature olmuş olarak paylaşılmıştır sizin ile bu 10G+ demektir.