DCFroMLiFe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konunun açılma sebebi sizin beni bu süreçte mağdur etmenize rağmen benim birşey yapmamamın üstüne gelip birde bana borç çıkartmanız. Siz benden bu ücreti talep edebiliyorsanız bende verdiğiniz hizmetin söylediğiniz gibi olmadığı konusunda şikayette bulunup bu süreçte size yaptığım ödemelerin iadesini isteyebilirim.
Ayrıca sizin için eski sunucuma solusvm lisansımı aktarıp panelden kullanım verilerini aldım. Cronlar dışında bugün sadece deneme amaçlı ben giriş yaptım sunucunuz halen çalışıyor dendiği için o kadar. Buyrun buda network kullanımı sunucunuzun.
http://prntscr.com/e2apby

Konuşarak hereyin çözülebilmesi mümkün keşke önce bir destek bileti atsaydınız 4 gün olmuş süreçte yasal bir aşım mevcut değil fatura süresinde ben iptalini yaptırıyorum ama sonuçda bir çok müşteri gecikmelerinde sunucusunun kapanmamasını istiyor bizde senkron olarak faturasını kesiyoruz ve yüzlerce müşteri var kişilerin isteklerini ancak sistemden talepler ile takip edebiliyoruz tekrarında çalıştığınız yerde de aynısına özen göstermenizi tavsiye ederim.