hala konuşma yedekleri bana gelmedi sadece onun yazdıkları var bu yüzden kanıtsız konuşmak istemiyorum siz adamın yazdıklarına bakarak konuşuyorsunuz iade edebilirdi diyorsnuzu tatlı dille konuşsaydınız ben zaten kibarca ilettim böyle böyle diye kendieleri ileteceğini söylediler vs fln diğer gün hiç bir şekilde iade etmeyeceğini söyledi bende anlattım durumu 2 3 defa yine aynı duruma gelince sinirlendim iade fln etmez bu firma lütfen biraz mantıklı konuşun adam direk sadece sözleşme de yazıyor iade etmeyeceğiz diye sunucu bozukmu olmuş ne olmuş ne etmiş fln fark etmeksiniz iade yok diyorlar bana mesajda sizde hala firmayı koruyorsunuz pleskten cpanel e kendileri kabul etti ben onlara yalvarmadım bir arkadaşta komik dnsyide mi adamlar yapsın demiş :QWDQWDQW yine orada ben suçluyum adamlar bana dns verdi firmana söyle ipyi ns1.diziband.com yapsın dedi bende yaptım ama muvhost bir şeyi unutmuş 1 gün kapalı kalmış ama bunun da suçlusu benim diğer tüm hosting firmaları haklı çıkarıyorrrrrrrrrrrrr niye??? çünkü aynı işi yapıyorlar çünkü onlarda iade etmek istemiyorlar çünkü bencilce kendilerini düşünüyorlar ben zaten sunucu almadan anlaştım böyle böyle diye tabi kuracak anlaşma bu şekilde siz sözleşmede iade yok diyorsanız beende satış öncesi anlaşmayı söylerim buda böyle biline her sunucu firması kendi işine baksın iadeymiş güldürmeyin bu firma iade edeceğini kendi kafasını keser etmez 80 tl için hak yerler