asi_romser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iş sadece eticaret sisteminde bitmiyor bu kesinlikle bilinmeli ...ben imagaza aldım shopphp alt yapısını kullanıyor...lakin teknik destek berbat.. telefonla teknik destek verilmiyor..bir iki defa sorarasın sonra rahatsız olmaya başlanıyor...destek için mail atınız deniyor...mail atıyosun 1-2 gün cevap bekliyorsun...gelicek cevaptan birşey anlamadıysan birdaha soruyorsun birdaha bekle ... bu neden böyle oluyor dediğinizde bu paraya bukadar anlamında sözler... iş yapabilirmisin mümkün değil... ben tasarımına görseline takıldım aldım..muhtemelen yakında silip atıcam..neden.. abi gelecek vaad etmiyor..hiç olmaz o iş...


modalika adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende aldım ve aynı şeyleri ben yaşadım o yüzden sana katılıyorum.
Domain bilgilerinizi alabilir miyim? Bu kadar "Berbat" diyerek geçtiğiniz firma hangi sitelere belirttiğiniz şekilde hizmet verememiş, ne şartlarda sorun yaşatmışız inanın bilmek isterim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:19:26 -->-> Daha önceki mesaj 15:35:36 --

modalika adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende aldım ve aynı şeyleri ben yaşadım o yüzden sana katılıyorum.
@modalika denen kullanıcı: 2014 yılında bizden lisans almış, 1 kez domain değişikliği talebini tamamlanmış ücret alınmamış, 2 yıl sonunda ücretsiz yine hesapları aktif hale gelmiş ve destek verilmiş, hem genel, hem de özel taleplerine eksiksiz yanıt verilmiş.

Daha 1 saat önce "Berbat" diye tabir ettiği iMağaza'dan yeniden domain değişimi talebinde bulunmayı bırakın, artık defalarca arka arkaya "Lütfen, bir cevap verin", "Zor durumdayım bana yardımcı olun" şeklinde yazmaya başlamıştır.

Şimdi domain değişikliğini kabul etmediğimiz için böyle bir kara propoganda girişiminde bulunuyor ki zaten mesajları editlenmiş durumda görebilirsiniz.

Sevgili T. @modalika dilersen maillerini sereyim buraya? İnsanlar gerçekte ne yaptığını kimin destek verip vermediğini ya da "Berbat" dediğin iMağaza'nın senin ne kadar idare edip kırmadığını ve karşılığında böyle bir davranışla karşılaştığını görsün. İznin var mı buna? Dökelim mi dökümanları ekran fotoğraflarını?

Uzatmak istemiyorum. O ne yaptığını biliyor zaten. Ancak 900'e yakın yazılım vermiş ve bunların %90'ı hala aktif olan bir firma olarak %100 memnun etmemiz pek mümkün olamadığı durumlar biz istemesek te olabiliyor. Ancak bu memnuniyetsizlik açık ve net "Berbat değil, beklenilen anlık dönüşlerin yapılamadığı durumlarda 2 - 4 saat gecikmeli gerçekleştiğinde meydana ender olarak gelebiliyor. Müşteriler "Kendilerine hızlı yanıt veremediğimizde bu gibi ortamlarda olabildiğince hınçla yazıyor nedense.

Ancak hata bizde sanıyorum. Çünkü bir müşteri Plus paket alıyor, aldığı paketin içerisinde olmayan noktaları talep ediyor, biz de duruma göre ücret dahi almadan bunu gerçekleştiriyoruz ve müşteriyi memnun ediyoruz. Sonrasında müşterilerimizin küçük bir kitlesi sanıyor ki "Ben ne istersem yapacaklar, yapmadığımızda da kötü biz oluyoruz." Yanlış anlaşılmasın "Kötü olmaktan kasıt" 900/ 8 - 10 müşteriyi inanın geçmez.

Ancak yine biz yazılımımızın arkasındayız. Varsa üzdüğümüzü düşündüğü ya da "Berbat" diyen versin domain adresini ben ücretsiz kurulumu yapıp bizzat desteği vereceğim.

Ancak yılda 2 kez telefon açılmadı ya da 50 adet destek gönderip hepsine yanıt alıpta 1 tanesi hadi bilemedin 2 tanesine geç dönüş yapıldığında egolarınızı devreye sokup hınçla firmaları karalamayın. Ayıptır, sayemizde kaç firma ekmek yiyor.

iMağaza hakkında olumsuz yazan internette benim gördüğüm 8 müşterimiz var, bunların hiçbiri inanın eticaret hayatında ürün satmayı dahi yapmamış belki kader kısmet 3 - 5 ürün satmayı başarabilmiş girişimci adaylarıdır. Ürün satışı yerine sabahtan akşama kadar siteyle oynayarak vakit kaybedip hırslanıp satış yapamıyor oluşlarını vicdanen kendilerini rahatlatmak için bu tür yazıları yazmaktalar.

Soruyorum "Berbat" dediğiniz yazılımda 5 senedir altyapısını değiştirmemiş, her gün yüzlerce kargo çıkan, her türlü ziyaretçi sayısı, reklam kampanyası, mobil, desktop tarafıyla a'dan z'ye başarılı olan firmaların yazılımları sizin aldıklarınızdan farklı mı? Hayır değil. Sorun nedir o zaman? Yazılım ve destek madem berbat, yıllardır bu müşteriler nasıl bu yazılımı kullanmaktalar? (PM atın size bir sayfa dolusu günlük min 70 - 80 kargo çıkan siteler listesini göndereyim, telefonla arayın fikirlerini sorun.)

Ama ben yine şahsım Cenk Akyıldız adına iMağaza markası altında sorun yaşadığını düşünen herkese bana ulaşması şartıyla sorununu (teknik altyapı dahilinde) çözüp ekstra jestlerimi yapacağımın da arkasındayım. @modalika hariçtir. Rica ediyorum, "Berbat" yazarak bir yere varılamaz, sorun yaşadıysanız sorununuzu dile getirin, mutlaka çözümü vardır. Ancak gördüğünüz gibi (ki ısrarla yazmaya devam ederse tüm yazışmaları tek tek göstereceğim.) bu gibi insanlar yüzünden algılarınız değişmesin.

Toplasan iMağaza şikayet oranı bütün internette 8 domaini geçmez. Hadi biz istemeyerek üzdük bu 8 kişinin yarısını. Diğer 4 - 5 kişi de mutlaka bu örnekte gördüğünüz şekilde bir davranış sergilemiştir emin olabilirsiniz.
Yazmayacağım yazmayacağım dedim ama sabır buraya kadarmış.