Bu kadar dar görüşlü olunması ayrıca ilginç. Kanıtlarla konuşuyoruz burada. Bravo gerçekten aydınlattınız olayı. Tebrikler.
Bu konuya tekrar mesaj atmayacağım. Yöneticilerin gereğini yapmasını rica ederiz.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:31:51 -->-> Daha önceki mesaj 10:27:04 --
Siz berberde saçlarınıız kestirdikten sonra beğenmedim saçlarımı geri koyup paramı geri ver mi diyorsunuz? Önce o kanunu baştan sona okuyun sonra gelin buraya mesaj yazın. Bahsettiğiniz fiziksel bir ürün alımında ürünün tekrar satılabilir halde geri iadesinde geçerlidir. Burada alınan bir hizmettir ve firma yaptığı hizmeti geri alamaz.
Kısaca verdiğiniz bilgi kanunu bilmediğiniz durumda iç bir bilgi içermiyor. Varsayımlarla işlemiyor bu işler.
O kanuna göre kısaca satıcı iade aldığında masrafını / yaptığı verdiğini geri alamıyorsa geçerli olmuyor. Sizinle oturup bunu tartışacak değilim, zira konunun tarafı değilsiniz.
Gel gelelim diğer bir konuda burada hizmet son kullanıcıya dahi verilmiyor bir tacire veriliyor yani bizden bu hizmeti alan kişi yaptığı işten bir gelir elde ediyor. Bu durumda tamamen sözleşmeye bağlı bir durum oluyor. Yani tüketicin korunması kanunu geçerliliği kaybediyor tacirler arası hükümler geçerli oluyor. Neyse, uzatılacak bir konu yok. Önce okuyup sonra tartışın.
dostum, sen önce kendi sitende ne yazıyor onu bi oku daha sonra gel cevap ver lütfen.
http://prnt.sc/e25tds
şahsen konu beni alakadar etmiyor, lakin bundan sebep şu saatten sonra hosting almak istesem yeni bir müşteri olarak, tercih edeceğim son firma siz olursunuz.
Saygılar.