Hocam winscp bir şekilde wordpress dosyaları atılıyor onlarda hiç bir sorun yok ha kopma yaşıyor muyum evet yaşıyorum yarım saatte olsa dosyalarımı atıyorum

Bilgi veren tüm arkadaşlara herkese çok teşekkürler

Alıntı
Ben size , "Anındahosting Cengiz diye birisi yok İrfan var karıştırdın galiba konuları" dediğiniz için onu söylediğimi biliyorsunuz sonra çarpıta çarpıta nerelere taşıyosunuz bravo
Hocam sizinle bir sorunum yok olmasının imkanıda yok. Anındahosting gayet memnunum onlarla sorunumda yok. Şimdi sizden ürün alıp neden iade ettiğimi anlatayım. Ben Ondokuz Mayıs Üniversitesi çalışıyorum bizim bu üniversitenin interneti kısıtlamalı her ne kadar benim bulunduğum ip blogu çoğu siteler kısıtlamalı değil ama tamamende serbest değil. Yani mesela vk girip video izleyemiyoruz. Ne bilim mail.ru girip dosya indirebiliyoruz. Şimdi sizin reseler hostinginizde ki sorun ben tarayıcıdan girince Ondokuz Mayıs Üniversitesi site engelleyen filtresi geliyordu. Doağal olarak ben cpanel ve ftp işlem yapamıyordum. İşin çok ilginç yanı ise digitalocean yasaklarken redstasion ingiltere bulunan server herhangi bir kısıtlama yoktu Anındahosting sorun yoktu ben şimdi çoğunluğu iş yerinden çalışan biriyim şimdi ben sitelere giremezsem çalışamam değil mi bende sizden iade istedim hatta siz kendiniz uzak masa üstü yapıp denediniz olmadı diye geri iade yaptınız ayrıca Anındahosting hosting oluşturma ve yönetme arayüzü gerçekten çok kullanışlıydı sizin fiyatlarınızdan daha pahallı olmasına ramen onu seçtim.

Bence ip adreslerinizi kontrol ettirin kamusal alanda filtrelenip girişe yasaklanıyorsunuz. Belki sisteminizde yasaklı bir site var hocam ondan olabilir.