Pişmanlık duymuyorum hocam. Şuan tıp fakültesi okumaya göre çok daha kafam rahat. Ama yine de çok daha iyisini hayal etmiştim. Tıp okusaydım demiyorum Allaha şükür, ama daha güzel olmalıydı seçeneklerim sanki.
Teşekkür ederim hocam.
Hocam şuan 3 gün part-time için isteyeceğim ben 2000 TL'yi. 3 gün çalışan arkadaşlarım bu kadar alıyor zaten. Eski staj yaptığım yerde doğru düzgün iş bile vermeden 1950 maaş veriyorlar 3 gün part-time için. Bu dediğim yer bankanın firması. Onun dışında mezun olmadan 3250'ye aynı yerde başlayan 3 arkadaşım var. Birisi part-time 3 gün gidip işte 3/5'ini alıyor paranın.
Bizim üniversitede benim duyduğum işe başlama rekoru 6000 TL hocam bu arada. Bu kadar karamsar olmayın.

Bu biraz abartı bir örnekti ama genel olarak duyduğum kadarıyla 3 senelik mezuna 5000 TL'den aşağı vermiyorlar.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:44:10 -->-> Daha önceki mesaj 13:36:30 --
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar değerli yorumlarıınız için. Başka yorumları da bekliyor olacağım. İyi forumlar.
İnşallah hak ettiğiniz maaşları alırsınız.Aslında benzer bir hikayemiz var.Rahmetli babamın sahibi olduğu şu an ben ve abimin sahibi olduğumuz portföy ve varlık yönetim şirketimiz var.Ben o dönem 15 yıl önce polis olmayı çok istiyorum.Rahmetli babam izin vermedi.Finans oku sıcak paraya yakın ol dedi.Okudum bende hala ve de hala bir polis gördüğümde imrenirim.