MUV adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mantıklı konuşmaya umarım yakında başlarsınız, aynı destek taleplerinin kopyaları mail adresinizde var. Madem o kadar sorun var paylaşırsanız görelim.
Saldırı alıyorsunuz dedik, koruma paketleri önerdik kabul etmediniz ve hayır sunucu bozuk oldu. Neyin bozuk olduğunu söylerseniz değiştirebiliriz, hizmet kapsamında ücretsiz donanım değişikliği mevcut. Bozuk değilse yazılımsal bir sorun varsa da sizin çözmeniz gerekiyor. Sorun burada işte. Kaldı ki biz hepsini sizin için çözdük ve saldırı alıyorsunuz dedik.. Ama nedense anlaşılmak istenmiyor. Yani bunlar onlarca insan hatalı düşünüyor tek doğru siz düşünüyorsunuz? Hayata bakış açınızı değiştirmelisiniz bence.

İade ile ilgili ne söylemek gerekiyor ekstra olarak, iade olmadığını söyledik yeterli değil mi? Saldırı alıyorsunuz diye saatlerce oturup sizin yazılımınızı düzeltmişken neden iade yapalım? Çözüm önerilmiş kabul etmemişsiniz. Sunucu bozuk mu oluyor saldırı alıyorsunuz diye? Sipariş verirken ve üye olurken onayladığınız (onaylamadan işlem yapamıyorsunuz) sözleşmede hepsi yazıyor.
mail de sizin yazdıklarınız var benim yazdıklarım yok 2. si ise siz bana 2 seçenek önerdiniz koruma için bunu niye 2dir dile getirmiyorsunuz anlamış değilim illa foto mu atak yaa siz bana ya 100 tl ücret ile koruma yada cloudflare önerdiniz bende cloudflare kurdum ve sonuç vermediniz ben 1 gün boyunca yazınca neden değişimden bahsetmediniz de her şeyi taşıdıktan sonra gittikten sonra bahsettiniz anlamış değilim