merhaba, 2 yıl önce internet sitesi nedir? adsense nedir? bilmeyen ancak ilk sitemi açtıktan 3 ay kadar sonra adsense alabilme şerefine nail olan biri olarak şahsi tecrübemi yazıyorum, yetersiz içerik ile alakalı uyarı alıyorsanız bunun tema ya da 200-300 kelimelik yüzlerce makaleler ile alakası yoktur. Anlatılmak istenen konu
1- özgün şekilde yazın
2- insanların aradığı konular olsun ve sizin yazınızın da bu konulara cevap verecek şekilde olsun
3- siteniz google aramalarından da mutlaka ziyaretçi alabilen site olsun (içerikten içeriğe göre değişir, 100 kelime bile olsa insanların aradığı ama sorularına cevap veren yazılar yazın ki insanlar arama motorundan gelsin)
sitenizin yapısını kullanıcıların rahat hareket edebileceği şekilde dizayn edin, şahşahalı olsun diye karmaşalığa gerek yok, kişi sitenize girince aradığı kategoriye / yazıya kolayca ulaşabilsin yeter
şark kurnazlığına gerek yok, ziyaretçi çekeyim diye acaip etiketler kategorilere girmeyin ve mümkünse genel bir site yerine tek alana yönelin (yaşam, teknoloji, din, haber gibi genel blok yerine tek alandan gidin)
ben bu şekilde yaptım ve beni kırmadılar sağolsunlar, şuan da çok şükür Allah'ın verdiğine, google amca da sağolsun, türkçe içerikte tek site ile kendi çapımda iyi kazanıyorum diye düşünüyorum,
sen şans eseri almışsın diye düşünen olabilir ancak ben öyle düşünmüyorum, çünkü siteyi ilk açtığımda neler yapmalıyım diye sağa sola bakıp soru soracağıma öncelikli olarak google ve adsense politikalarını okudum ve ona göre kendime yön verdim
hakkınızda hayırlısı olsun