Merhaba ;
Herkes okumadan yorum yapmış demişsiniz.Tamamını okudum ve yorum yapıyorum.Sizin aldığınız ürün "Dedicated Server". Siz bunun içine kurulacak sistem için yani cpanel kurulumu & plesk kurulumu gibi ek işlemlere para ödediniz mi ? Kurulan sunucuya yedekler taşınmak zorunda mı sizce ? @anindahosting 'in açıklaması çok doğrudur.Siz bir kiralık sunucu alıyorsunuz ve satıcı size bunu en kısa sürede temin ediyor ve ücretsiz yapılmasına rağmen işlemler siz bu arkadaşların makinesi bozuk diyorsunuz

Çok biliyorsanız sistemi kurup yedeklerinizi taşıyabilirdiniz.
İyi Pazarlar
siz de çok yanlış gelmişsiniz doğru gelen yok mu ya ben sistem bozuk demedim ki hiç tekrardan söylüyorum cpanel kurulumu istedim kendileri de yaptılar yedek kurmayı kabul ettiler satış öncesi konuştuk bunları kendileri de kabul ettiler ben firmaya bunlar için şikayet konusu açmadım ki yardımcı oldular benim yazdığım şey anlamayan insanlara tekrar söylüyorum anlamakta sıkıntılılar sanırım benim şikayetim 1. si yanlış dns yapmaları 1 gün beni madur etmeleri ve sunucuyu kurduklarında ayarları yaptıklarında sağolsunlar yardımcı oldular kurdular sonra site 5 dk sonra patladı hiç açılmamak üzere bende arkdaşlarımdan iade istedim sunucuların da sıkıntı var diye arkadaş sağolsun Sohbet yedeklerini atmıyor ben ilk 6 7 ticketta düzgünce konuştum iade edin sıkıntılı sunucunuz düzelme olmuyor fln kendileri iade etmediğini üst üste dile getirince tabiki de sinirledim ve sadece sinirlendiğim kısımları atmışlar bide eğer ağır kelimeler kullanmıyor olsalardı iade edebilirdik demişler tamamen yalan emin olun sohbet yedekleri atsalar iade ile alakalı bir bir şey söylemediler bana bunu koruyun ya lütfen