Benim daha önceleri kullandığım bir tema vardı.
Mobilde önce deskop gösterip milisaniyeler içinde mobile dönüyordu. Bu şekilde reklam iki defa gösteriliyordu. O dönemler reklam gösterilip tıklanmadığı için bütün değerler aşırı derecede düşmekteydi. Hem bütün değerler yanlış hesaplanıyordu. Düzeltince problem kalmadı. Ama sizin bir buçuk dakikalık bir refresh söz konusu bence 1,5 dakikanın üstünde duran kişiler varsa ve bu kişiler zaten reklam tıklama potansiyeline sahip değilse bu kişilere yeniden reklam gösterilecek ve kağıt üzerinde değerleriniz çok düşükte olsa düşebilir. Belki yeni reklam ilgi çekip tıklanabilir de. Bu da bir ihtimal. Adsense politikası açısındna sorun yaşatacak bir durum da görünmüyor.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:14:31 -->-> Daha önceki mesaj 02:12:10 --

Kadın sitesi için se şunu söyleyebilirim. Ben her zaman sitelerin genelleşmesinden ziyade özelleşmesinden yanayım. Niche sitelerin başarı ihtimali yüksek. Zaten var olan forumunuzda yeni sitenize tanıtım yapabilirsiniz. Hızlıca yükselme ihtimali söz konusu olabilir.