üstteki yazışmaları okumadım bile çünkü şuan hostingte sitem uçuyor ve kendisinin aylık 80 tllik sunucuda 5 dk dayanmayıp patlamasını anlamış değilim yazılım dediği olay ise ns yönlendirmesini yapamamaları ve şuan ki yedekelrimi istememdir cidden yazık kendilerine sadece d0landırıcı dedim 2 günde 13k hitli siteyi bitiridiler bide iade etmediler d0landırıcı diyince de hizmetimi her şeyimi kapattılar

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:58:45 -->-> Daha önceki mesaj 22:14:10 --

yukarda arkadaş yazılım için 500 tl masraf edildiğini söylüyor r

üstteki resimde görüldüğü gibi nsleri yönlendirmeme rağmen sıkıntı çıkmış ve sitem 1 gün kapalı kalmıştır çerezlerden anlayamadım üyelerimin şikayetiyle olayı düzelttim üyelerim olmazsaydı hataları yüzünden kaç gün böyle kalırdı belli değil ek olarak masraf dedikleri ise ben baya bir içerik girdik ve dedim bari o yedekler gitmesin neyse kabul ettiler yeni yedeği yüklediler yüklerken hata olmuş sanırım yapamadılar sıkıntılar vs oldu yaptılar en son ve yapar yapmaz site kapandı yukarda arkadaş sadece 100 tllik koruma sunduğunu söylüyor ama 2 seçenek sundu ve ben birini yaptım 100 tl bide verecek değilim sunucu için neyse kurduk her şeyi güzelce 1 2 saat resetlemelerini bekledim sunucuyu ben anlamadığım için resetlediler ve 5 dk dayandı sunucu sadece
ben kanıt atamıyorum çünkü üyeliğimi sildiler eğer yalan dedikleri bir yazı varsa burada söylesinler bir şekilde kanıtını atarım bende gece eski firmama geçiş yaptım hosting paketine ve site hemen kendine geldi ve uçmaya başladı bu olay 30dk ara ile oldu şimdi soruyorum size 30 dk sonra saldırı bitti ve dünden beri hiç mi saldırı almadı site? saldırı sadece o sunucuya özel miydi? koskoca sunucu da kapanan site hostingte uçtu iade isteyince bu yazı ile karşılaştım ve şok oldum

Merhabalar,

Sanal ve dedicated sunucular üzerinde aktivasyonun ardından iade işlemi mümkün olmamaktadır. Hizmet kullanım sözleşmesinde detaylar belirtilmiştir. aşşağıdaki yazı direk onların yazdığı
Dedicated sunucu hizmetinde aldığınız hizmet sunucunuzun açık ve internete erişimi olması ile sınırlıdır. Bunun dışındaki sitenizin doğru çalışması veya saldırı altında vereceği hatalar konusunda bir taahhütte bulunulmamaktadır.
yani demek istiyorlar ki sunucu bozuk olsada bir şey olsa da iade etmiyoruz şimdi soruyorum 2 günlük sitemi hiç eden site nasıl böyle konuşabiliyor ya bir de dns ayarı yapamadıkları için yaptıkları ayara habire normalde yapmayız size özel size özel size özel tarzı şeyler yazdılar 3 4 defa hem hata yapıyorlar hem üste çıkıyorlar