senturksun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hosting firmam iki yıldır aynı aslında, bir bilgilendirme yapılmadı ve bir şekilde ssl de almadım. Cpanel güncellemesi iile ssl modülü oktif olmuş 4-5 ay önce ve bu aktik olunca siteler ssl li görünmüş. Bence tamamen hosting firmasının hatası. Ama gelde anlat.

Bu sebeple kelimede düşüş olmaz dedi destek. Bende https ile almış google linkleri ama siteye gelince ssl olmadığı iççin o sayfa hata veriyor dedim. Nasıl olurda düşüş olmaz ?
Aynı sorunu bende yaşadım. Bu forumda da hesabı olan çok ucuza reseller veren B ile başlayan bir şehirde olan şirketten hosting aldım. Size SSL gelmiş yine iyi. Benim sitelerim başka siteleri yönlendirildi. SSL hatası, çakışması var dediler Google forumlarında ama bunu gösterdiğimde şirkete öyle bir şey yok dediler ve hatalarını kabul etmediler. Sonra tartıştık hatalarının bedeli olarak 2 aylık ücretsiz hosting verdiler. Anlayacağınız hiç beklemeyin ve teknik destek alabileceğiniz düzenli bir şirkete geçin. Ben de kısa süre içerisince hosting, sunucu, reseller alacağım ama araştırıyorum. En mantıklı seçenek Veridyen gibi görünüyor