Ambassador adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Hocam,

Bunlar warning ve notice hatası, Error olmadığı için çalışmasını engelleyen bir durum değil. Sunucuda çalışmamasının sebebi yine formadaki hidden değerlerden kaynaklanıyor olabilir özelden halletmiştik. Dilersen sunucu taraflıda bir işlem yapalım.
hocam sizin çok emeğiniz geçti, onun için sizi rahatsız etmeyeyim diye size yazmadım, şuanda malum öğrenciyim emeğinizin bir karşılığında veremiyorum süreklide mesaja tmak istemiyorum size, onun ıcın konu actım tekrardan hocam, karşı siteden tablo hariç herşeyi çekiyor bot sadece tabloyu çekmıyor hocam

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:36:30 -->-> Daha önceki mesaj 17:35:48 --

phpmass adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Ekleyin hocam ücretsiz şekilde çözelim. safe_mode açık olduğu için CURLOPT_FOLLOWLOCATION fonksiyonu çalışmıyor hal böyle olunca boş veri dönüyor. Dönen veri boş oluncada DOM sınıfınada hata verdiriyor.
çok teşekkür ediyorum ekledim hocam skypeden bakalım inş.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:37:57 -->-> Daha önceki mesaj 17:36:30 --

Big_Turk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sorun sunucu kaynaklı değil gibi. İçerikleri çektiğiniz sayfa aspx ise muhtelen veriler Postback ile geliyordur buda sayfa kaynağına düşmesini engeller curl ile doğru parametreleri o adrese post edip ayrıca notları almanız lazım.
evet hocam aynen aspx site, bakalım napcaz